Yılmaz Erdoğan'ın genç sevgilisi ortaya çıktı! Meğer 25 yaş...

Yılmaz Erdoğan'ın genç sevgilisi ortaya çıktı! Meğer 25 yaş...

Yılmaz Erdoğan'ın Dilber dizisiyle dikkat çeken geri dönüşünün ardından, Bircan Bali'nin programında şok iddia: "Yılmaz Erdoğan, 2 yıldır Cansu Taşkın’la birlikte!" Sosyal medyada yankı uyandıran bu ilişki, 25 yaşlık yaş farkıyla konuşuluyor.

Ünlü sanatçı ve yapımcı Yılmaz Erdoğan, Dilber dizisi ile televizyon ekranlarına geri dönüş yapmasının ardından yeni sevgilisiyle gündemde. Bircan Bali'nin sunduğu bir programda, Yılmaz Erdoğan'ın 2 yıldır Cansu Taşkın ile birlikte olduğuna dair iddialar ortaya atıldı. Bu iddiaların ardından sosyal medyada "Yılmaz Erdoğan gerçek hayatta Dilber'ini buldu!" şeklinde yorumlar ve paylaşımlar hızla yayıldı.

Yılmaz Erdoğan, televizyon dünyasındaki kariyerine 'İnci Taneleri' dizisinde 'Azem' karakteriyle devam ediyor. Ancak, sanatçının özel hayatı da dikkat çekiyor. Dilber karakteri ile büyük beğeni toplayan Yılmaz Erdoğan'ın gerçek hayattaki partneri Cansu Taşkın olduğu iddiası, hayranlarını şaşırttı.

Cansu Taşkın

Bircan Bali'nin programında ortaya atılan bu iddiaya göre, Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın, gizli bir ilişki yürütüyorlarmış. Bali, "Yılmaz Erdoğan 2 yıldır eski bir mankenle beraber, nasıl söyleyeyim Cansu Taşkın'la. Ben öyle bir bilgi aldım, gizliyorlarmış diye duydum" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Sosyal medyada bu iddia, hızla yayılarak "Yılmaz Erdoğan gerçek hayatta Dilber'ini buldu!" yorumlarına neden oldu. Cansu Taşkın'ın Yılmaz Erdoğan'dan 25 yaş küçük olması ise dikkat çeken bir detay olarak öne çıktı. 31 yaşındaki Taşkın ile 56 yaşındaki Erdoğan arasındaki bu yaş farkı, hayranları tarafından konuşulan başlıca konulardan biri oldu.

Yılmaz Erdoğan'ın özel hayatındaki bu yeni gelişme, sevenleri tarafından ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Cansu Taşkın ile yaşadığı ilişki, magazin gündemini meşgul ederken, çiftin bu konudaki resmi bir açıklama yapmamış olması merak uyandırıyor.

yılmaz erdoğan

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.