Kenan Doğulu'nun 50. yaş günü partisine polis baskını

Kenan Doğulu'nun 50. yaş günü partisine polis baskını

Kenan Doğulu, 50. yaş doğum günü partisini polis baskını eşliğinde yaptı! İşte yaşananlar...

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun 50. yaşını eşi Beren Saat ile birlikte coşkulu bir şekilde kutladığı doğum günü partisi, sıra dışı bir olayla damga vurdu. Acarkent'teki evlerinde düzenlenen bu özel kutlamada, sevdikleriyle bir araya gelip eğlenen Doğulu ve Saat çifti, gece boyunca bol bol dans edip Kenan Doğulu'nun unutulmaz şarkılarını seslendirdi. Ancak, eğlencenin dozunu biraz fazla kaçırması sonucunda, site sakinlerinin yüksek sesle devam eden müzikten rahatsız olması, olayın seyrini değiştirdi.

Komşuların gürültü şikayeti üzerine, gece yarısı polis ekipleri tarafından partiye baskın düzenlendi. Sessizlik çağrılarına rağmen müzik kesilmediği için polis müdahale etmek zorunda kaldı. Bu beklenmedik gelişme, ünlü çiftin özel gün kutlamasını gölgeleyerek, olayın parti boyutundan çıkmasına neden oldu.

kenan doğulu partisine polis baskını

Partiye katılan isimler arasında Aşk-ı Memnu'nun unutulmaz karakterlerini canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem'in de bulunduğu belirtiliyor. Ancak, polis müdahalesiyle birlikte bu özel anın tadı kaçtı ve kutlamalar erken sona erdi. Olay, sosyal medyada da geniş yankı uyandırarak, Kenan Doğulu ve Beren Saat'in doğum günü partisi hakkında tartışmaların fitilini ateşledi.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.