Yasemin Şefkatli bebeklerinin odasını takipçilerine açtı

Yasemin Şefkatli bebeklerinin odasını takipçilerine açtı

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çifti geçtiğimiz ay anne baba olmanın heyecanını yaşarken ikizlerini kucaklarına aldılar. Şefkatli, takipçilerine verdiği sözü tutarak oğullarının odalarını sosyal medya üzerinden sevenleriyle paylaştı.

İbrahim Tatlıses'in küçük oğlu İdo Tatlıses ve eşi Yasemin Şefkatli evlilikleri ve yaptıkları paylaşımlarla sık sık gündeme gelirken bu defa ikizlerinin odalarını sosyal medya üzerinden yayınaldı. Çift evliliklerinin 3. yılında ikiz bebeklerini kucaklarına almanın heyecanını yaşadı.

İlk kez anne baba olan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli, sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanırken bebeklerini ise sık sık paylaşmaya devam ediyorlar. Şefkatli, geçtiğimiz günlerde ikizleri İbrahim Ayel ve Sinan Emir'in odalarını göstereceğine dair söz vermişti.
yasemin şefkatli çocuk odası
İlk olarak odanın baştaki halini paylaşan Şefkatli, sonrasında odanın son halini yayınladı. İkizleri için fazlalıktan uzak duran ünlü isim ferah ve sade bir oda düzenlerken oyun alanlarına elverişli hazırlık yapmış.
yasemin ido çifti
Ünlü ismin paylaşımlarına sevenlerinden yorumlar gelirken hayranları odayla ilgili, "Bizim evin toplam metrekaresi odadan daha küçük sanırım", "Bayıldım çok güzel", "Muhteşem olmuş" gibi yorumlar geldi.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.