Yasemin Sakallıoğlu yılın en iyi komedyeni seçildi

Yasemin Sakallıoğlu yılın en iyi komedyeni seçildi

Yasemin Sakallıoğlu yılın en iyi komedyeni seçildi. Bunun ardından duygusal açıklamalarda bulunan ünlü komedyen kadın olarak bu sektörde var olmanın gururunu yaşadığını aktardı. İşte konuyla ilgili detaylar…

Yılın En İyi Komedyeni seçilen Yasemin Sakallıoğlu Hacettepe Üniversitesi öğrencileri tarafından bu prestijli ödüle layık görüldü. Ankara'da düzenlenen törende öğrencilerle buluşan Sakallıoğlu aldığı ödüle dair duygularını paylaştı. Komedyen "Bu ödülü kazanmak benim için büyük bir onur. Özellikle erkek egemen olan bu sektörde bir kadın olarak var olabilmek benim için ayrı bir gurur kaynağı." ifadelerini kullandı.

Yasemin Sakallıoğlu yılın en iyi komedyeni seçildi Törende Neler Yaşandı?

Törende Yılın En İyi Kadın Oyuncusu seçilen Evrim Alasya ile bir araya gelen Sakallıoğlu, objektiflere poz verirken keyifli anlar yaşadı. İkilinin selfie çektirirken ki samimi kareleri etkinliğin renkli atmosferini yansıttı. Sakallıoğlu'nun bu başarısı komedi dünyasında kadınların varlığının önemini bir kez daha vurgularken genç kuşaklara da ilham kaynağı oldu.

Yılın En İyi Komedyeni seçilen Yasemin Sakallıoğlu Hacettepe Üniversitesi öğrencileri tarafından büyük bir sevgiyle karşılandı. Ödül töreninde duygusal anlar yaşayan Sakallıoğlu öğrencilere teşekkür ederek duygularını ifade etti.

Sakallıoğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Mesleğime yaptığım yatırımı bugün burada sizin yüzlerinizde görebiliyorum. İyi ki seçilmişim. Özellikle erkek egemen olan bu sektörde bir kadın olarak var olabildiğim için gurur duyuyorum. En çok da bu kadar yenilikçi insanlara sahip olduğunuz için sizinle gurur duyuyorum." Dedi.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.