Yargı dizisinde izleyicileri üzecek Pınar Deniz kararı

Yargı dizisinde izleyicileri üzecek Pınar Deniz kararı

Pazar akşamlarının popüler dizisi Yargı hakkında şok bir karar alındı. Ceylin karakteriyle büyük beğeni uyandıran Pınar Deniz ile ilgili alınan karar, hayranlarına büyük ölçüde üzebilir.

Pazar akşamlarının popüler dizilerinden birisi olan Yargı'da Ceylin karakterini oynayan Pınar Deniz ile ilgili şok bşr karar alındı.

Bilindiği üzere Kanal D'nin izlenme rekorları kıran Yargı dizisi, her Pazar heyecanı her zaman zirvede tutuyor. Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in başrol oynadığı dizi, geçtiğimiz Pazar günü 73. bölümüyle izleyicilere heyecanlı anlar yaşattı.

Ulusal sınırları aşan ve uluslararası alanda büyük başarılara imza atan Yargı dizisinin Uluslararası Emmy Ödülleri'nde de "En İyi Drama" ödülüne layık görülmüştü. Yapım şirketi, Pınar Deniz hakkında hızlı bir karar vermek üzere.

Yargı dizisinde izleyicileri üzecek Pınar Deniz kararı

PINAR DENİZ KADRODAN ÇIKACAK MI?

Dizinin son bölümünde Ceylin, eski arkadaşı Tülin'in yanına gitti ve arkadaşının sağlık durumu kötüleşince ona müdahale etti.

Final sahnesinde Ceylin'in Ilgaz'la yaptığı telefon görüşmesi dizinin hayranlarını oldukça fazla korkuttu. Ceylin'in hayatının tehlikede olmasından dolayı seyirciler Pınar Deniz'in dizinin kadrosundan ayrılabileceğini düşündüler.

Pazar günü yayınlanacak yeni bölümde Ceylin'in akıbeti belli olacak.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.