Yalı Çapkını'nın İfakat'i meğer o isim olacakmış

Yalı Çapkını'nın İfakat'i meğer o isim olacakmış

"Bambaşka Sohbetler" programının sunucusu Ceyda Düvenci, son programında dikkat çeken bir itirafta bulundu. Düvenci, Yalı Çapkını adlı diziden teklif aldığını ancak kabul edemediğini açıkladı. İşte detaylar...

"Bambaşka Sohbetler" programının sunucusu Ceyda Düvenci, son yayınında dikkat çeken bir itirafta bulundu. Ünlü oyuncu, Yalı Çapkını adlı diziden teklif almasına rağmen projeyi kabul edemediğini izleyicilerle paylaştı.

CEYDA DÜVENCİ İTİRAF ETTİ

CEYDA DÜVENCİ ROL

Ceyda Düvenci, 8 yıllık evliliğini tek celsede sonlandırarak gündemde sıkça konuşulan bir isim olmuştu. Bu kez, "Bambaşka Sohbetler" programında konuğu Emre Altuğ ile gerçekleştirdiği röportajda Yalı Çapkını dizisi hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu.

Ceyda Düvenci, Yalı Çapkını dizisindeki İfakat karakterinin ilk kendisine teklif edildiğini itiraf etti. Ünlü oyuncu,

 "Adını görünce çok mutlu oldum ve heyecanlandım. Ancak, kabul edemediğim için o rolün Gülçin'e verildiğini öğrenince içim rahatladı" şeklinde duygularını dile getirdi.

Düvenci'nin programında konuk olan Emre Altuğ da Yalı Çapkını dizisindeki Orhan rolüyle ilgili konuştu. Altuğ,

 "Rol bana geldiğinde heyecanlandım. Yoğun çalışma saatlerine hazır olduğum bir dönemdi. Gülçin arkadaşım, Gözde ise çok eski bir dostumdu. Projeye başlarken çok mutlu hissediyordum" ifadeleriyle deneyimini paylaştı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.