Yalı Çapkını dizisinden sürpriz kare: Mekanın sahipleri Afra ve Mert’ten set pozu!

Yalı Çapkını dizisinden sürpriz kare: Mekanın sahipleri Afra ve Mert’ten set pozu!

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın 2. sezon hazırlıkları başlatıldı. Önceki gün sette yer alan dizinin başrol oyuncularından Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu, dizinin yeni bölümleri için kamera karşısına geçtiler. İkilinin fotoğrafları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in başrol paylaştığı Yalı Çapkını adlı dizinin 2. sezonu için start verildi. Birçok ünlü oyuncuyu kadrosunda barındıran dizinin yeni bölümleri için set çalışmaları başladı. 9 Haziran günü 36. bölümüyle sezon finali yapan Uzun bir aradan sonra ekranlarda gösterilecek dizinin çekimleri devam ederken, yeni bölümler heyecanla bekleniyor.

Yalı Çapkını dizisinden sürpriz kare

YALI ÇAPKINI SETİNDEN İLK POZ

Yalı Çapkını ekibi yakın zamanda sete çıktı ve heyecanla ikinci sezon hazırlıklarını başlattı. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, dizinin resmi Instagram hesabından yeni sezon için poz verirken, "Dün spoiler verdik...İkinci sezonun ilk setinden fotoğraflar geldi!" notu ile paylaştılar.

Yalı Çapkını dizisinden sürpriz kare

Bu serinin sıkı takipçileri fotoğrafları yorumsuz bırakmadılar. Kullanıcılar paylaşıma “Mekanın sahipleri geri geldi" şeklinde yorumlar yazarken çok sayıda kullanıcı paylaşımın altına "Özlemiştik” yorumlarını bıraktı.

AFRA SARAÇOĞLU ÇİÇEKLERE BOĞULDU

Yalı Çapkını dizisinden sürpriz kare

Afra Saraçoğlu, sete gelen çiçekler karşısında büyülendi. Fotoğrafı yayınladı ve not bırakırken "Ah, beni şımarttın. Karavanım mis gibi kokuyordu" dedi. Özel hayatlarında birliktelik yaşamaya başlayan fakat şimdilerde ayrıldığı söylenen Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nun rol aldığı dizinin yeni sezon bölümlerinde neler yaşanacağı merak konusu olacak.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.