Volkan Konak'tan 'müziği bıraktı' iddialarına yanıt

Volkan Konak'tan 'müziği bıraktı' iddialarına yanıt

"Bu vefasız ve sevgisiz siyasi koroda şarkı söylemeyeceğim, silin beni" şeklindeki sözlerinden dolayı müziği bıraktığı söylenen Volkan Konak, yanlış anlaşılma yaşandığını söyledi.

Bir kaç gündür sosyal medyada Volkan Konak'ın müziği bıraktığı ile ilgili söylemler gündem oldu. "Bu vefasız ve sevgisiz siyasi koroda şarkı söylemeyeceğim, silin beni" sözlerinden dolayı müziği bıraktığı söylenen Volkan Konak, tüm bu söylentilerle ilgili açıklama yaptı.

Diyanet'in Cuma günkü hutbesinde söylenen ifadelere sinirlenen Volkan Konak, sosyal ağ hesabından açıklama yayınladı.

Ünlü şarkıcı Volkan Konak, Atatürk tarafından kurulan Diyanet İşleri Başkanlığı'nın insanlığın hizmetine ücretsiz olarak sunulan dini, maaş ile icra etme eğlence ve aynı zamanda da turizm alanında çalışanların, sektörlerin vergisi üzerinden maaş alma durumunu içine sindirdiğini vurgulayarak " Bu akşam maaş ile ödeneklerinize katkı olması açısından bir kadeh de sizlere içiyorum. Lütfen kabul ediniz…" şeklinde ifadeler kullanmıştı. Volkan Konak'ın bu açıklamalarının ardından Diyanet, Konak'a karşı suç duyurusunda bulundu.

Volkan Konak'tan 'müziği bıraktı' iddialarına yanıt

Hakkında açılan suç duyrusuna ilişkin bir mesaj yayınlayan Volkan Konak, "Ülkemizde ve Ortadoğu'da siyasi partiler mezhep veya bireylerden oluşan bir sistemdir ve siyasi katılımcıların kendilerini zenginleştirebilecekleri yerlerdir. Bu küfür ve sadakatsizlik siyasetini teşvik eden korolarda şarkı söylemeyeceğim. O halde beni silin. Ben yokum" dedi.

Bu paylaşım Volkan Konak'ın müziği bıraktığı yorumlarına neden oldu.

"YANLIŞ ANLAŞILDIM"

Volkan Konak kısa sürede gündeme gelirken yeni bir açıklama yaptı. Konak, açıklamasında "Arkadaşlar sanırım söylediklerim yanlış anlaşıldı. Siyasi korolarda şarkı söylemeyeceğimi beyan ederim. Şarkılarımı her zaman olduğu şekilde ürüst, medeni ve asil insanların korosuyla söylemeye devam edeceğim. Yaşasın aşk, yaşasın bilim, Yaşasın sanat' ifadelerini kullandı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.