Uzay Heparı'nın eşinden yıllar sonra Demet Akbağ'a zehir zemberek sözler

Uzay Heparı'nın eşinden yıllar sonra Demet Akbağ'a zehir zemberek sözler

Zeynep Tunuslu yıllar sonra katıldığı programda Demet Akbağ'ı hedef aldı. İşte detaylar...

Ünlü modacı Zeynep Tunuslu, yıllar sonra katıldığı bir televizyon programında, eşi Uzay Heparı'nın 1994 yılında trafik kazasında hayatını kaybettiği olayı ve kazada yer alan Demet Akbağ'a sert ifadelerle yüklenerek gündeme damga vurdu.

Bir dönemin unutulmaz isimlerinden olan Uzay Heparı, Aralık 1993'te modacı Zeynep Tunuslu ile evlenmişti. Ancak talihsiz bir kaza sonucu, Demet Akbağ'ın aracına çarpması sonucu Heparı 11 gün süren bitkisel hayatın ardından 31 Mayıs'ta hayatını kaybetmişti.

Zeynep Tunuslu demet akbağı hedef aldı

Zeynep Tunuslu, Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu "360 Derece" programına katılarak bu trajik olayı anlattı. Demet Akbağ'ı hedef alan sert ifadeler kullanan Tunuslu, kazanın talihsiz bir kaza değil, trafik kurallarının ihlali olduğunu söyledi. Ayrıca, "Araba kullanmayı bilmeyen bir insanın panikleyip kör noktada dörtlülerini yakmayarak beklemesi ile sonuçlanan bir şey" şeklinde konuştu.

Zeynep Tunuslu demet akbağı hedef aldı

Zeynep Tunuslu, programda ayrıca Demet Akbağ'ın yıllar sonra kendisini televizyon programına davet ettiğini ve oğluyla ilgili bazı yorumlarda bulunduğunu aktardı. Tunuslu, Demet Akbağ'ın bu yaklaşımının beklediğinden daha az insani olduğunu ifade etti.

Bu açıklamalar, Uzay Heparı'nın ölümünün yıllar sonra gündeme gelmesiyle birlikte büyük ilgi çekti ve tartışmalara neden oldu. Kazaya ilişkin yeni ayrıntılar ve Zeynep Tunuslu'nun Demet Akbağ'a yönelik sözleri kamuoyunda geniş bir yankı uyandırdı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.