Uygunsuz giyindiği gerekçesiyle sosyal medya fenomeni AVM'den atıldı!

Uygunsuz giyindiği gerekçesiyle sosyal medya fenomeni AVM'den atıldı!

Jaiane Lima isimli bir sosyal medya fenomeni , uygunsuz giyindiği için bir alışveriş merkezinde kovulmayı protesto etti. Sosyal medyada 477.000'den fazla takipçisi bulunan Lima, kıyafetlerini hayranlarına göstermeyi asla ihmal etmedi.

Arkadaşlarıyla video ve fotoğraf çekimi için Brezilya'nın Santa Catarina kentinde bir alışveriş merkezine giden Jaiane Lima isimli bir sosyal medya fenomeni, elbisesinden dolayı güvenlik tarafından kovulduğunu söyledi. Sıcaklığın 30 derece olduğunu söyleyen Lima, "Etek, uzun kollu bluz ile çorap giyiyordum. Göğüslerimi gösteriyormuşum. Bu yüzden kovuldum" diye itiraz etti.

Uygunsuz giyindiği gerekçesiyle sosyal medya fenomeni AVM'den atıldı!

“BEN BUNU HAK ETMEDİM”

Jaiane Lima, güvenlik görevlilerinin herkesin önünde kendisine bağırdığını ve cep telefonunu da kendisinden almaya çalıştığını söyledi. Lima, yaşadığı olaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bütün AVM bana bakıyordu. Sanki suç işliyormuş gibiydi. Büyük göğüslerim olduğunu biliyorum ama bundan mutluyum. saygıyı hak ediyoruz. Onu, diğer iki güvenlik görevlisi arkadaşına bana arka odaya kadar eşlik edilmesi gerektiğini söylendiğinde cep telefonuyla kaydettim. Odaya götürdüklerinde telefonumdaki fotoğraf ve videoları silmem için zorlandım. Bazılarını kurtarabildim." diye konuştu.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.