Usta oyuncu Nilgün Belgün'den kötü haber geldi

Usta oyuncu Nilgün Belgün'den kötü haber geldi

Sosyal medya hesabından serumlu bir fotoğraf paylaşan usta oyuncu Nilgün Belgün, domuz gribine yakalandığını açıklayarak sevenlerini üzdü.

Ünlü sanatçı Nilgün Belgün, sağlık sorunlarına maruz kaldığını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile duyurarak hayranlarını büyük bir üzüntüye boğdu. Televizyon ve tiyatro dünyasının sevilen siması, domuz gribi hastalığına yakalandığını belirterek, bu nedenle planlanan sahne performanslarını ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldığını ifade etti.

nilgün belgün

Belgün, sosyal medya üzerinden hastalıkla mücadelesini yansıtan bir serumlu fotoğraf paylaştı ve pandemi sebebiyle sadece iki gösteri yapabildiğini belirtti. Gelecekteki etkinlik tarihlerini takipçileriyle en kısa zamanda paylaşacağını dile getirdi. Nilgün Belgün'e, bu zorlu süreçte sağlığına kavuşması ve hayranlarıyla tekrar buluşması için içten dileklerimizi iletiyoruz.

nilgün belgün

Nilgün Belgün, 1953 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiş ve İstanbul Belediye Konservatuvarı'ndan mezun olmuştur. Tiyatro, dizi ve film dünyasında birçok başarılı projede yer alan usta oyuncu, "Olacak O Kadar", "Darbukatör Baryam", "Çiçek Taksi", "Yabancı Damat", "Şeytan Bunun Neresinde", "Çinliler Geliyor", "Kadri’nin Götürdüğü Yere Git", "Akasya Durağı" ve "Düğüm Salonu" gibi önemli yapımlarda performansıyla öne çıkmıştır. Nilgün Belgün, kariyeri boyunca pek çok ödül kazanarak Türk televizyon ve tiyatro dünyasında iz bırakan bir isim olmuştur.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.