Ünlü oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy'un acı günü: Bir kere of demedi

Ünlü oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy'un acı günü: Bir kere of demedi

Ünlü oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy en acı günlerinden birini yaşadı! Tüm detaylar haberimizde.

Atiksoy yaşadığı acı haberi sosyal medya hesabından paylaştı! Bir kere bile of demedi dedi! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY'UN ACI GÜNÜ

Kuruluş Osman dizisinde Malhun Hatun karakterine hayat veren başarılı ve güzel oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy babaannesini kaybetti. Atiksoy sosyal medya hesabından babaannesiyle ilgili duygu dolu bir paylaşım yaptı. Atiksoy yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi; 'Hayatımda en sevdiğim insanların başında gelen canım babaannem, pamuğum. Tanıdım en melek, pamuk kalpli insandın. Çevreni her zaman sadece güzelleştirmek için var olan, iyiliğe odaklı, ender ruhlardan biriydin. Biliyorum sonsuzluğun en güzel mertebesinde özgürsün artık. 

yıldız çağrı atiksoy'un acı günü

O ellerinle 8 evlat, bir o kadar da torun büyüttün. Bir kere bile of dediğine şahit olmadım. Hayatı boyunca sevgiyle, sabırla, şefkatle kocaman bir aile inşa ettin. Hayattaki en kıymetli şeyi, aile olmayı öğrettin. Bize kalan en büyük miras. İman dolu 95 sene. Senden öğrendiğimiz her şey için teşekkürler. İyi ki babaannem sen olmuşsun. Biz çok şanslı torunlar olduk. Seninle koca bir devir kapandı. Kalbimin en güzel köşesinde, çocuklarımıza kadar anlatacağımız en güzel insan olarak kalacaksın. Seni çok seviyorum. Huzur içinde uyu büyük çınarımız. Sen bu yeryüzünde yaşayan bir melektin.' 

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.