Ünlü oyuncu Tuba Ünsal apar topar hastaneye kaldırıldı

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal apar topar hastaneye kaldırıldı

Tuba Ünsal, “Mehmed Fetihler Sultanı” dizisindeki Mara Hatun rolüyle gözleri üzerine çekmişken, geçirdiği FMF krizi nedeniyle geç saatlerde hastaneye aceleyle götürüldü. Bu sağlık sorunu sonrasında, çekimlere kısa bir mola vermek zorunda kaldı.

Türk televizyon dünyasının parlayan yıldızlarından Tuba Ünsal, Ruhsar, Kara Melek, Tövbeler Tövbesi, Ruhumun Aynası, İçerde, Aşk 101 ve Gecenin Ucunda' ya kadar uzanan geniş yelpazedeki projeleriyle tanınırken, ani bir sağlık sorunu nedeniyle gece yarısı hastanenin yolunu tuttu. 

“Mehmed Fetihler Sultanı” dizisinin sevilen karakteri Mara Hatun’u canlandıran başarılı oyuncu Tuba Ünsal, FMF krizi sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Durumu hakkında bilgi vermek üzere sosyal medya üzerinden bilgi paylaştı.

TUBA ÜNSAL

SAĞLIK DURUMU İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Tuba Ünsal, yaşadığı FMF atağı sonrası hastaneye yatırıldığını ve bu zorlu deneyimde yanında olan hastane personeline minnettar olduğunu dile getirdi. “Hayatımın belki de en zorlu gecesiydi,” diyen Ünsal, kendisine destek olan herkese içten teşekkürlerini iletti. 

TUBA ÜNSAL SAĞLIK DURUMU PAYLAŞIMI

Ayrıca, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bugün sete katılamayacağını da belirtti.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.