Ünlü oyuncu Gizem Karaca kendini doğal hayata verdi

Ünlü oyuncu Gizem Karaca kendini doğal hayata verdi

Gizem Karaca herkesin hayalindeki doğa ile iç içe bir yaşam sürüyor. İşte organik tarım bahçesinden fotoğraflar...

Başarılı oyuncu Gizem Karaca, Safir dizisindeki Güneş karakteriyle adından sıkça söz ettiriyor. Ancak son zamanlarda diziyle değil, doğayla iç içe geçirdiği hayatıyla gündemde. Uzun bir süre önce Ege'ye yerleşen ve burada organik bir yaşam sürdüren Karaca, lüks evi ve bahçesinde gerçekleştirdiği organik tarım faaliyetleriyle dikkat çekiyor.

2017 yılında Kemal Ekmekçi ile evlenen ve İstanbul'u terk ederek Ege'de köy hayatına adım atan ünlü oyuncu, 2019 yılında tamamlanan lüks evinde doğayla uyum içinde yaşıyor. Büyük bir bahçe sahibi olan Karaca, burada kendi sebzelerini yetiştiriyor ve organik tarım uyguluyor. Daha önce, "Organik beslenme ve organik tarım yapıyorum ama ufak ufak. Tarım arazim yok ama kendi bahçemde ufak ufak bir şeyler yapıyorum" diyerek doğayla barışık yaşam tarzını vurgulamıştı.

gizem karaca

Gizem Karaca'nın lüks evi, 2016 yılında alınan arsanın üzerine inşa edilmiş ve güzel oyuncunun kendi zevkine göre tasarlanmış. "Kendi keyfimize göre çizdirip, nasıl rahat yaşarız her detayı öyle yaptık. Tatlı ve huzurlu bir yaşamımız var" ifadeleriyle evinin detaylarına dikkat çeken Karaca, Ege'deki doğal yaşamının tadını çıkarıyor.

gizem karaca

Karaca, İzmir'de yaşasa da işleri nedeniyle hala sık sık İstanbul'a gidip geldiği belirtiliyor. Safir dizisinin final yapacağı konuşulurken, Gizem Karaca'nın özel hayatındaki doğal ve sakin yaşam tarzı da hayranlarını etkilemeye devam ediyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.