Ünlü oyuncu Berk Atan'ın yeni aşkı ortaya çıktı

Ünlü oyuncu Berk Atan'ın yeni aşkı ortaya çıktı

Set aşkı görenleri hayran bıraktı! Buse Atan ve set aşkı Sude Zülal Gürer arasındaki aşk instagram'da yayımlandı. Detaylar haberimizde...

Başrollerini Berk Atan'ın üstlendiği ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından sevilen TRT1 dizisi Gönül Dağı'nda, set aşkı sürprizi yaşandı. Dizide Taner karakterine hayat veren Berk Atan, yeni sezonda kadroya dahil olan ve daha önce ayrılan bir oyuncu ile aşk yaşamaya başladı. Güzel oyuncu Sude Zülal Güler, geçmişte başka bir dizide birlikte rol aldığı sevgilisinin yerine Gönül Dağı'nda kendine yer buldu.

Berk Atan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilişkisini duyurdu. 'Bir Sevdadır' dizisinde birlikte oynadığı sevgilisi Sude Zülal Güler ile birlikte çektirdiği bir fotoğrafı paylaşan Atan, aşkını ilan etti. Bu romantik an, çiftin hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

set aşkı berk atan zulal sude

Güzel oyuncu Sude Zülal Güler de sevgilisinden aldığı çiçekleri sosyal medya üzerinden paylaşarak, mutluluğunu takipçileriyle paylaştı. İkilinin set aşkı, dizinin izleyici kitlesi arasında merakla beklenen gelişmeler arasında yerini aldı.

set aşkı berk atan zulal sude

Gönül Dağı, Cumartesi akşamları ekrana gelen ve izleyicileri ekran başına kilitleyen bir dizi olma özelliğini sürdürüyor. Berk Atan ve Sude Zülal Güler'in yaşadığı set aşkı, dizinin hayranlarını daha da heyecanlandırmış durumda. Gönül Dağı'nın yeni bölümlerinde, bu romantik ilişkinin dizinin hikayesine nasıl yansıyacağı ise merak konusu oldu.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.