Ünlü dizinin oyuncusu uyuşturucu ticaretinden tutuklandı!

Ünlü dizinin oyuncusu uyuşturucu ticaretinden tutuklandı!

Sıfır Bir Adana dizisi ile oyunculuğa başlayan Ulaş Ünal uyuşturucuyla yakalandı.. İşte detaylar...

ÜNLÜ OYUNCU UYUŞTURUCU YÜZÜNDEN TUTUKLANDI

Sıfır Bir Adana ve Kıyma dizisi ile ünlenen oyuncu Ulaş Ünal, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tutuklandı. Adana’da uyuşturucu ticareti nedeniyle yakalanan Ünal’ın bu ilk vukuatı değil. Daha önce de havalimanında cüzdan çalmak suçundan yakalanan ve daha sonra ise serbest bırakılan Ünal cebinde uyuşturucu ile yakalandı. Üzerinde uyuşturucu bulunduğu sorularına yanıt veren Ünal kullandığını itiraf etti.

oyuncu

İLK SUÇU DEĞİL

Daha önce de havaalanında cüzdan çaldığı gerekçesi ile yakalanan oyuncu Ünal bu ke de üzerinde uyuşturucu ile yakalandı. Suç defteri hayli kabarık olan Ünal dizilerde oynadığı karakterlerle tanınan hale gelmişti. Sıfır Bir Adana dizisi ise parlayan oyunculardan biri olan Ünal daha sonra Kıyma dizisinde de bir karaktere hayat vermişti. Ancak gerçek hayatta suç dosyası kabarık olan oyuncu Ünal Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik polisleri tarafından yakalanmıştı.

Oyuncu Ünal Narkotik ekiplerinin yaptığı operasyonda yanında bulunan 2 arkadaşı ile birlikte Adana Seyhan Yeşilyuva Mahallesi’nde üzerinde uyuşturucu ile yakalandı. İçici olduğunu söyleyen Ünal kullandığını ve hap taşıdığını polislere itiraf etti. Ünal ve arkadaşlarının üst aramasında ise çok sayıda uyuşturucu bulunurken oyuncu Ulaş Ünal ve arkadaşları gözaltına alındı. İfadeleri alınan şüpheliler ise tutuklandı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.