Türkiye'den taşınan Aysun Kayacı ilk kez ortaya çıktı! Görenler aynı kişi olduğuna inanamadı

Türkiye'den taşınan Aysun Kayacı ilk kez ortaya çıktı! Görenler aynı kişi olduğuna inanamadı

Uzun süredir Londra'da ikamet eden ve Türkiye'de bulunduğu dönem modellik yapmış olan Aysun Kayacı, uzun bir süredir medyanın ilgi odağından uzak bir yaşam sürdürüyordu. Ancak eski günlerini hatırlatan ünlü manken, sonunda Bodrum'da objektiflere yakalandı. İşte Aysun Kayacı'nın son görüntüleri...

Eski zamanların ünlü mankenlerinden Aysun Kayacı, adı özellikle Emre Aşık ile yaşadığı aşkla anılan ve sosyal medyada zaman zaman gündeme gelen isimler arasında yer alıyor.

2012 yılında Efe Kapancı ile evlenerek Londra'ya yerleşen Aysun Kayacı, o tarihten itibaren daha sade bir yaşam tarzını tercih etmişti. Uzun yıllar sonra ortaya çıkan eski manken, geçtiğimiz günlerde Türkbükü'ndeki evinde görüntülendi. 44 yaşındaki Aysun Kayacı'nın zaman içinde kilo aldığı da gözlerden kaçmadı.

Bir zamanlar podyumların gözde isimlerinden olan Aysun Kayacı, aynı zamanda "Doktorlar" dizisinde canlandırdığı "Kader" karakteri ve "Şeytanın Pabucu" filmindeki "Aysel" rolüyle de tanınmıştı.


O SÖZLERİ BİR AN OLSUN UNUTULMADI

aysun kayacı

Uzun yıllardır unutulmayan ve sürekli hatırlatılan "Benim oyumla çobanın oyu bir mi?" sözleriyle hafızalara kazınan isim, Aysun Kayacı oldu. Geçmiş yıllarda bu sözlerin sürekli olarak gündeme gelmesi üzerine Kayacı, şu açıklamalarda bulunmuştu: "O sözleri söylediğim an pişman oldum. Ülkemi ve ülkemin insanlarını çok seviyorum." (Magazin D)

AYSUN KAYACI KİMDİR

Aysun Kayacı, Türk model ve oyuncudur. 23 Ekim 1978 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Modellik kariyerine genç yaşta başlamış ve güzellik yarışmalarına katılarak adını duyurmuştur. 1998 yılında Best Model of Turkey yarışmasını kazanarak dikkatleri üzerine çekmiştir. Modellik kariyerinin yanı sıra televizyon dizilerinde ve sinema filmlerinde oyunculuk yapmıştır. "Doktorlar" dizisinde canlandırdığı "Kader" karakteri ve "Şeytanın Pabucu" filmiyle tanınmıştır.

Aysun Kayacı, dönemsel olarak medyada ve sosyal medyada gündeme gelmiş ve bazı açıklamaları veya olaylarıyla da dikkat çekmiştir. Kendisi özellikle Emre Aşık ile yaşadığı aşk ilişkisiyle de sıkça haberlere konu olmuştur.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.