Turabi Çamkıran'dan Survivor açıklaması: Doktordan onay çıkmadı

Turabi Çamkıran'dan Survivor açıklaması: Doktordan onay çıkmadı

Turabi'den Acun'a "Kusura Bakma" açıklaması geldi. Turabi Survivor All Star'a katılacak mı? İşte ayrıntılar...

Ünlü Survivor şampiyonlarından biri olan Turabi Çamkıran, hayranlarını üzen bir açıklamayla gündeme geldi. Turabi, bir süre önce sağlık sorunları ve maddi zorluklarla mücadele ettiğini açıkladıktan sonra, Survivor 2024 All Star'a katılma isteğini sosyal medya üzerinden paylaşmıştı. Ancak, beklenen müjdeli haberi bekleyen hayranları için üzücü bir dönemeç yaşandı.

turabi survivor

Turabi, doktorundan onay alamadığı için Survivor'a katılamayacağını duyurdu. Sağlık nedenleriyle mücadele ettiği dönemde yaşadığı zorlukları ve parasızlığı açıklayan Turabi, bu sezon için büyük bir umutla dönüş yapmayı planlıyordu. Ancak doktorları, onun Türkiye Survivor tarihinde rakipsiz bir yetenek olduğunu kabul etse de, antrenman yapmadan adaya gitmesini önermedi.

Turabi, hayranlarına yaptığı açıklamada, "Doktorlarım, 'Türkiye Survivor tarihinde sana rakip olabilecek kimsenin olmadığı sonucuna vardık! Bu nedenden dolayı antrenman yapmadan adaya gitmende bir sakınca görmüyoruz!' dedi. O yüzden kusura bakma Acun abi antrenman yapmadan geliyorum. İnşallah yarışmacılar da pek fazla çalışmadan geliyordur." şeklinde espriyle süslenmiş bir mesaj paylaştı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.