Survivor'ın yıldız isminin yeni mesleği şaşırttı! Bakın artık ne iş yapıyor

Survivor'ın yıldız isminin yeni mesleği şaşırttı! Bakın artık ne iş yapıyor

Survivor yarışmasının en güçlü isimlerinden biri müdür yardımcısı oldu! Tüm detaylar haberimizde.

Survivor yarışmasına damga vuran o isim bakın nerenin müdür yardımcısı oldu! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

SURVİVOR YARIŞMACISI MÜDÜR YARDIMCISI OLDU

2017 ve 2018 senelerinde Survivor ünlüler kadrosuna katılan Sema Aydemir 2022 senesinde de yarışmaya damga vuran isimlerden biri olmuştu. Performansı göz kamaştıran Sema Aydemir yarışmayı geride bıraktı ve Seyit Ateş Spor Lisesi'nde Müdür Yardımcısı oldu. Aydemir anlaşmasını sosyal medyadan şu sözlerle paylaştı; 'Bu kadar minnoş bir müdür yardımcısı gördünüz mü? Hayırlısıyla görevime döndüm. 

survivor sema aydemir mesleğine geri döndü

Yeni sene hepimiz için güzel olsun. Öğrencilerimle tanışacağım günü bekliyorum.' Sema Aydemir gibi sektörün ünlü isimleri birçok farklı alanda yeni işlere atılıyor. Kurtlar Vadisi dizisinin Pusat Çakır'ı ve Söz, Ramo, Mavera, Kahraman Babam, Ateş Kuşları dizilerinin sevilen oyuncusu Görkem Sevindik Kocaeli Şehir Hastanesi kantininde satış yapıyor. Ünlü oyuncu Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal da Yoga Eğitmenlik Eğitimini başarıyla tamamlayarak sertifikasına kavuştu. Ünlü şarkıcı Berdan Mardini de memleketi olan Mardin'de gül fabrikası kurdu. 200 dönümlük arazi üstüne gül eken Mardini gül yağı çıkarmak için çalışmalarına devam ediyor. Hepsi grubunun üyelerinden olan Eren Bakıcı yoga eğitmenliği yapıyordu ve şimdilerde de seramikle ilgilenmeye başladı. Ünlü isim Hülya Avşar 10 senedir giyim sektöründe bulunuyor. Ünlü oyuncu Ozan Güven de kadın ayakkabıları satan bir mağazaya sahip. İkinci şubesi ise Nişantaşı'nda. 

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.