Survivor'da şok veda: Kimse beklemiyordu

Survivor'da şok veda: Kimse beklemiyordu

Survivor All Star 2024 yarışmasında adaya bir yarışmacı daha veda etti. Her hafta heyecanlı çekişmelere sahne olan yarışmada bu haftanın eleme adaylarının arasında Yunus Emre'nin, Sercan'ın, Batuhan'ın ve Furkan'ın yer aldığı görüldü. Elemenin sonunda ise adaya Furkan'ın veda ettiği açıklansı.

TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşan Survivor All Star 2024'te bir eleme akşamı yaşandı. Yunus Emre'nin, Sercan'ın, Batuhan'ın ve Furkan'ın mücadele ettiği gecenin sonunda adaya Furkan Kızılay'ın veda ettiği belirlendi.

Survivor'da şok veda Kimse beklemiyordu

SURVIVOR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Geçtiğimiz hafta Survivor All Star yarışmasına veda eden isim Yasin'di. Yasin veda konuşmasında şu ifadeleri kullanmıştı:

“16-17 maç oynadım ve sakatlandım. Ben de böyle olmasını istemiyorum ama gerçekten hareket edemiyorum. Utanç verici, neredeyse üzerine basacaktım. Ama gereken tek şey bu. Bugün Batuhan'ı tebrik ediyorum, beni yarışmada yendi. Yunus Emre'yi tebrik ediyorum, o da beni yendi. Skor 4-4 ve uzatmalara gitmesi gerekiyor. Ama 4-4'ten sonra her şey bitti. 4-3 önde olmama rağmen yine olmadı. Ne yazık ki bacaklarım buna izin vermiyor, çok üzgünüm. Burada size verebileceğim en büyük tavsiye son bir ayda çok dikkatli olmalarıdır, bunun şakası yok. Sakatlığınıza bakılmaksızın geçen ay oynamalısınız ve çok dikkatli olmalısınız. Herkes elinden geleni yapsın, hepinizi çok seviyorum. Hala mavi takımıma veda etmek üzereyim, söylemek istediğim tek şey bu."

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.