Survivor'da kan gövdeyi götürdü! Karısını Ogeday'dan kıskanıp bakın neler dedi

Survivor'da kan gövdeyi götürdü! Karısını Ogeday'dan kıskanıp bakın neler dedi

Sahra Işık ve Seda Aktuğlu arasında gergin anlar...

SURVİVOR’DA KISKANÇLIK KRİZİ…

SAHRA'YI OGEDAY'DAN KISKANDI!

Sahra Işık ve Seda Aktuğlu arasında olanlar oldu. Seda elendikten sonra Sahra’nın eşinie gidip Sahra hakkında neler söyledi. Son olarak da Seda'nın İdris Aybirdi'nin küfür dolu mesajlarınıortaya çıkarmasının ardından ise iş mahkemeye taşındı.. İşte survivor cephesinde yaşananlar….

sahra

Seda Aktuğlu'nun Sahra'nın eşi İdris Aybirdi'ye Sahra ile ilgili olarak neler söyledi. Gündeme bomba gibi düşen ve Sahra nın elenmesine kadar giden süreçte neler oldu. İşte tüm detaylar haberimizde….

Aybirdi'nin eşi Sahra Işık hakkında söylenen sözlerden sonra resmen ateş püskürdü. Sahra ve Ogeday'ın yakınlaştığını Sedanın söylediği iddia edilirken sinirlerine hakim olamayan kıskanç eş bakın Sedaya ne dedi….

BOŞANMANIN EŞİĞİNDE

Yaşanan olaylardan sonra Eşiyle boşanmanın eşiğinden dönen İdris Aybirdi konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Aybirdi açıklamasında "Seda Aktuğlu beni telefonla arayıp sevgili eşim Sahra hakkında ağza alınmayacak ithamlarda bulundu. Sabahtan akşama kadar Sahra'yı kötüledi. Yetmedi boşandığında sana şahit olacağım İdris senin yanındayım diyen birisi. Yetmedi Ogeday'ın Sahra'ya çok yakın davrandığını söyledi ben de anlık kıskançlıkla kendisine mesajlar yolladım" dedi. Çift Seda'ya dava açacaklarının da mesajını verdi.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.