Survivor Yunus Emre ve Gizem'in yakınlaştı, eşi noktayı koydu

Survivor Yunus Emre ve Gizem'in yakınlaştı, eşi noktayı koydu

Survivor All Star 2024'te Gizem ve Yunus Emre'nin samimi anları söylentilere yol açtı. İşte ayrıntılar...

Survivor All Star 2024, bu sezon da izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ederken, son bölümde yaşanan olaylar büyük bir çalkantı yarattı. Fenomen yarışmanın en çok konuşulan gelişmelerinden biri, Gizem'in Yunus Emre'ye olan yakın teması oldu.

Gizem'in, evli olan Yunus Emre'ye karşı samimi tavırları sosyal medyada geniş bir tartışma yaratırken, izleyiciler arasında "Ne çirkin görüntüler bunlar?", "Gizem'in amacı ne?" gibi soruları da beraberinde getirdi. Özellikle kadın yarışmacılar arasında yapılan bu temasın gündeme oturması, Survivor All Star'ın bu sezonundaki en dikkat çekici anlardan biri haline geldi.

yunus emre

Tartışmaların fitilini ateşleyen bir diğer unsur ise Yunus Emre'nin karısının bir tweeti oldu. Yunus Emre'nin eşi Beria Gözen, olayı takipçileriyle paylaşarak, "Ben olsam gurur duyardım bu görüntüden Survivor'da harem kurdu Yunus Emre çok güzel demiş mi?" yorumunu beğendi. Bu durum, sosyal medyada daha da büyük bir çalkantı yarattı.

Yaşanan bu olaylar sonrasında, Yunus Emre'nin eşi Özden, sosyal medya üzerinden bir takipçisinin "Ben Yunus Emre'nin kızlarla olan yakınlığını doğru bulmuyorum. Dışarıdan kötü gözüküyor. Keşke Yunus Emre kızlardan uzaklaşsa." yorumuna yanıt verdi. Özden, "Onu sakinleştirmeye çalışıyorlar arkadaşlar sevindikleri için dans ettiler takılmıyorum böyle şeylere. Kardeniz ile hediye göndermiş bana onu alacağım. Başka kötü bir şey düşünmek istemiyorum." açıklamasını yaparak durumu sakinleştirmeye çalıştı.

yunus emre gizem

Survivor All Star 2024, bu olayla birlikte yeni bir heyecan ve merak konusu haline gelirken, izleyicilerin ve sosyal medya kullanıcılarının olaya olan ilgisi sürüyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.