Survivor Turabi'den ortalığı karıştıran Acun Ilıcalı paylaşımı

Survivor Turabi'den ortalığı karıştıran Acun Ilıcalı paylaşımı

Survivor'da iki kez zirveye çıkarak geniş bir hayran kitlesi oluşturan Turabi Çamkıran, sakatlık nedeniyle veda etti. Ilıcalı'nın çarpıcı açıklamalarını paylaşan Turabi, 'Beni özlediysen mesaj at abi' notuyla dikkat çekti, sosyal medyayı salladı.

Turabi'den Acun Ilıcalı'ya İlginç Tepki! Sosyal Medya Yine Çalkalandı

Survivor'ın efsane isimlerinden Turabi Çamkıran, yaşadığı sakatlık nedeniyle Survivor All Star 2024'e veda etmişti. Ancak, hala programın gündeminden düşmeyen Turabi, Acun Ilıcalı'nın Survivor Ekstra programındaki açıklamalarını sosyal medya hesabından paylaşarak dikkat çekti.

Turabi, Survivor tarihinde iki kez şampiyonluk elde ederek büyük bir hayran kitlesi oluşturmuştu. Yarışma boyunca diğer yarışmacılarla girdiği polemikler ve başarılı performansıyla adından sıkça söz ettiren Turabi Çamkıran, Acun Ilıcalı'nın Survivor Ekstra'da yaptığı açıklamaları kendi sosyal medya hesabından paylaştı. Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde acil durum konseyinde Turabi'nin Survivor'dan ayrıldığını duyurmuştu.

Survivor All Star 2024'e veda etmek zorunda kalan Turabi, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle yoğun bakıma alındığını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Bu süreçte Acun Ilıcalı, Survivor Ekstra programında Turabi ve Ogeday ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, özellikle Turabi'nin bitiriciliği ve Ogeday ile olan rekabetini değerlendirirken, "Sağlam bir Turabi olsaydı, Ogeday'a yüzde 51 vermezdim." ifadelerini kullanmıştı.

turabi

Turabi, Acun Ilıcalı'nın bu açıklamalarını kendi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşarak ilginç bir not ekledi. Turabi, "Beni özlediysen mesaj at abi. Eğer duygularını açık açık dökemiyorsan kelimelere kalp at, ben anlarım özlediğini... Hemen ararım. Numaramı biliyorsun abi hiç değişmedi. Hâlâ 1 numarayım..." sözleriyle dikkat çekti.

Turabi'nin bu paylaşımı, sosyal medyada büyük bir ilgi gördü ve Survivor hayranlarını heyecanlandırdı. Acun Ilıcalı'nın cevabı ve ilerleyen günlerdeki gelişmeler, Survivor gündemini daha da renklendirecek gibi görünüyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.