Survivor Hakan Hatipoğlu takipçilerine kötü haberi verdi

Survivor Hakan Hatipoğlu takipçilerine kötü haberi verdi

Survivor yarışmasının tanınan isimlerinden Hakan Hatipoğlu, geçen ay yapılan final düellosunda yarışmaya veda etti. Takipçilerini kaygılandıran bir haber paylaşan Hatipoğlu, yakında bir operasyon geçireceğini bildirdi. Kendisi, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Ameliyat sonrası inşallah beraberiz" mesajını iletti.

Survivor All Star 2024 yarışmasının renkli isimlerinden Hakan Hatipoğlu, macerasının sona erdiği geçen ayın ardından Türkiye'ye döndü. Havaalanında, eşi Gizem Hatipoğlu ve kızı Lila'nın sıcak kucaklaşmasıyla karşılandı. Baba kızın hasret giderdiği bu duygusal an, Hakan Hatipoğlu'nun gözlerini yaşarttı ve mutluluk dolu anlar yaşattı.

Hakan Hatipoğlu, Survivor yarışmasının ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Omzundaki rahatsızlık nedeniyle yakında bir operasyon geçireceğini belirten Hatipoğlu, "İnşallah ufak bir operasyon ile sorunu gidereceğiz. Salı günü ameliyat olacağım. Küçük bir operasyon. Sonrasında biraz dinleneceğim. Yaz yaklaşıyor, her şey yolunda" şeklinde konuştu.

hakan hatipoğlu

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.