Survivor All Star 2024'e eski şampiyonluk adaylarından biri daha katılıyor

Survivor All Star 2024'e eski şampiyonluk adaylarından biri daha katılıyor

Survivor’un 2023 sezonunda istediği başarıyı yakalamayan Acun Ilıcalı 2024 sezonu için birbirinden iddialı ve güçlü yarışmacılarla el sıkışmaya devam ediyor. Son açıkladığı isim ise hayranlarını sevindirdi. İşte detaylar…

Yayınlandığı tarihten itibaren izlenme rekorları kıran Survivor yarışmasının 2024 yılı için bomba isimlerle anlaşan Acun Ilıcalı bu kez de o yıldız isimle el sıkıştı. Detaylar haberimizde…

banka

SURVİVOR'UN YENİ YARIŞMACISI BELLİ OLDU. YILDIZ İSİM SAHADA TOZU DUMANA KATACAK. ACUN ILICALI AÇIKLADI. SURVİVOR 2024 ALL STAR KADROSUNDA KİMLER VAR?

Acun Ilıcalı All Star Survivor 2024 takımını peş peşe açıkladı.17 Eylül 2023 Pazar günü itibarıyla Survivor takımının kalan rakipleri belli oldu. Yarışmacılar sahada olaylar çıkana kadar gün sayıyor. Peki Survivor 2024 All Star Takımında kimler var? 17 Eylül itibarıyla Survivor 2024 All Stars listesi aşağıdadır.

Survivor All Star’ın 2024 sezonu büyük bir heyecanla ve merakla bekleniyor.

Yapımcı Acun Ilıcalı, günde bir kişi olmak üzere yeni oyuncuların kadroya alınacağını duyurdu. Sezonun yeni kadrosunda podyumlardaki hırsı ve başarısıyla dikkat çeken bir yarışmacı daha yer alıyor.

 Peki Survivor 2024 All Star Takımında kimler var? 17 Eylül itibarıyla Survivor 2024 All Stars listesi aşağıdadır.

SURVİVOR'UN YENİ YARIŞMACISI KİM OLDU?

Acun Ilıcalı, Seda Ocak'ın yeni sezonda ekrana geleceğini duyurdu. Ocak'ın fotoğrafını paylaşan Ilıcalı, şunları yazdı: "Seda bu sezon All Star'a katıldı ve yarışlarını sabırsızlıkla bekliyorum." dedi.

SEDA OCAK KİMDİR?

7 Ağustos 1985'te Bursa'da doğan Seda Ocak, bu yıl 38 yaşında. 100 metre engellide yarışan eski Türk milli atlet Seda Ocak, Survivor programıyla ünlendi. Yarıştığı dönemdeki hırslı kişiliği ve parkurlardaki başarısı sayesinde dikkat çeken isimlerden biri oldu.

SEDA OCAK'IN KARDEŞİ KİM?

Seda Ocak'ın ikiz kardeşi Sema Aydemir de Survivor'a katılan isimlerden biri. Aydemir de kardeşi gibi Survivor'un öne çıkan isimlerinden biri.

SURVİVOR ALL STAR 2024 KADROSUNDA KİMLER VAR?

Survivor'un 2024 sezonunda yarışacak olan oyuncu kadrosunun 17 Eylül 2023 tarihine kadar oluşan isimleri aşağıdaki şekildedir:

Doğukan Manço, Nefise Karatay, Merve Aydın, Yiğit Poyraz, Turabi, Damla Can, Ogeday, Nagihan Karadere, Sercan Yıldırım, Aleyna Kalaycıoğlu, Nihat Altınkaya ve Seda Ocak.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.