Sosyal medyada satış yapan Özlem-Tayyar Öz çiftinin ürünleri mide bulandırdı

Sosyal medyada satış yapan Özlem-Tayyar Öz çiftinin ürünleri mide bulandırdı

Erotik paylaşımlarıyla öne çıkan Merve Taşkın'ın avukatı olarak tanınan Feyza Altun Özlem Öz- Tayyar Öz çiftine dair paylaşımlarına devam ediyor. Dilan Polat'tan sonra Tayyargil olarak adlandırdığı fenomen çiftin peşine düşen Altun bu sefer de macundan çıkan kurt görüntüsünü paylaşarak bakanlığı aradı.

Avukat Feyza Altun, fenomen çift Özlem Öz ve Tayyar Öz hakkında paylaşımlarına devam ediyor. Altun, özellikle Özlem ve Tayyar Öz çiftini takibe alarak dikkat çeken paylaşımlarda bulunuyor. Son olarak, çiftin bir macunundan çıkan kurt görüntüsünü paylaşarak Sağlık Bakanlığı'nı aradı.

Altun'un takipçileri arasında gittikçe popüler hale gelen Özlem ve Tayyar Öz çiftine yönelik incelemeleri dikkat çekiyor. Fenomen çiftin hızla artan zenginlikleri ve gelir kaynakları, Altun'un merakını cezbetmiş gibi görünüyor. Bu merak, bazı iddiaların da gündeme gelmesine yol açtı. Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftinin yaşantısı ve işleri hakkında yapılan incelemeler ve paylaşımlarla gündemdeki yerlerini koruyorlar. Bu nedenle, çiftin nasıl bir yanıt vereceği ve bu durumun ilerleyen günlerde nasıl bir gelişme göstereceği merak konusu.

feyza altun tweet

Fenomen çift Özlem Öz ve Tayyar Öz, son günlerde dikkatleri üzerlerine çekiyor. Avukat Feyza Altun, çiftin işlettiği işlerle ilgili bazı iddialar ve paylaşımlar yaparak gündeme geldi. Altun, Tayyar Öz ile ilgili çeşitli pazarlık ve ucuza mal etme iddiaları hakkında konuştu ve içerikleri deşifre edeceğini söyledi. Sağlık Bakanlığı'yla da iletişime geçtiğini belirten Altun, Sağlık Bakanlığı'na sunduğu bilgileri kamuoyuyla da paylaşacağını duyurdu.

feyza altun tweet

Feyza Altun, son paylaşımında Öz çiftinin sattığı macunlardan birinin içerisinden kurt çıktığını iddia etti. Kurt görüntüsünü paylaşan Altun, takipçilerine "Yayınladıklarımı görünce, içerik hakkında daha fazla bilgi sahibi olacaksınız" dedi. Tüm bu gelişmelerle birlikte, Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti hakkındaki tartışmaların daha da büyüyebileceği ve nasıl bir gelişme göstereceği merak konusu.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.