Sosyal medya fenomenlerinden aldatma şovu: Bir çiçekle sorun çözüldü

Sosyal medya fenomenlerinden aldatma şovu: Bir çiçekle sorun çözüldü

Sosyal medya bu aldatma olayıyla çalkalanıyor! O isim çiçek gönderdi! Tüm detaylar haberimizde.

Ünlü sosyal medya fenomeni günlerdir aldatma görüntüleriyle anılıyor! Eşinden özür diledi! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ALDATMA İDDİALARI BÜYÜYOR

Sosyal medya fenomeni Bilal Hancı ve eşi Esin Çepni arasındaki aldatma görüntüleri giderek büyüyor. Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Esin Çepni gözyaşlarını tutamadı ve katıldığı 2. Sayfa magazin programında açıklama yaptı. Bilal Hancı programın sunucularına mesaj gönderdi ve şu açıklamaları yaptı; '2 gündür böyle olayla eşim Esin ve sizi meşgul ettiğim için üzgünüm. 3 senedir Esinle birlikteliğimiz vardı ve 1 senesi sevgili 2 senesi evlilikle geçti. Geçtiğimiz sene de bu sürece girmiştik ancak sevgimiz olduğu için bir araya geldik. Barışma sonrasında 14 ay sorun yaşamadan bugünlere geldik. Bir süredir boşanma sürecinden geçiyorduk. 

bilal hancı ve esin çepni aldatılma olayları

19 Ekim Perşembe günü anlaşmalı şekilde dava görüldü ve hakim boşanma kararı verdi. Paylaşılan görüntüler tarih sonrasında gece mekanında alkolün etkisiyle yaşandı. Bu görüntülerin bana yakışmadığını, yapmamam gerektiğini biliyorum. Esin'e, ailesine ve sizlerin karşısına böyle çirkin görüntülerle çıkmak istemezdim. 3 senedir hayatıma dikkat ettim ve eşime en ufak bir dedikodu bile duyurmadan evlilik yürüttüm. Boşanma sebebimiz ihanet veya aldatmayla ilgili değildi. Evliliğimiz içinde mutsuzluk vardı ve Esin kararıma saygı duydu. Esin'den, ailesinden, arkadaşlarından, kendi ailem, arkadaşlarım ve Türk halkından özür diliyorum. Bu durumdan dolayı üzgün ve pişmanım.' Canlı yayında eşine çiçek gönderen Bilal Hancı eşinden tekrar özür diledi. 

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.