Sincanlı Erkal Soner'in sahne ücreti fragman sonrası 10'a katlandı

Sincanlı Erkal Soner'in sahne ücreti fragman sonrası 10'a katlandı

Yılmaz Erdoğan 20 yıl sonra ekranlara geri dönmeye hazırlanırken İnci Taneleri dizisi başlamadan gündeme gelmeye başladı. Dilber karakterinin pavyon dansı çok konuşulurken Sincalı Erkal'ın sahne fiyatları uçuşa geçti.

İnci Taneleri dizisinin fragmanı yayınlanmasıyla gündem çalkalanırken Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimler kadroda yer alırken Dilber karakterinin dansı ise gündeme damgasını vurdu.

Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakteri pavyonda yer alırken dansı ise dikkatleri üzerine çekti. Tanıtımında "Herkes yer içer, hesabı Dilber öder…" ifadesi kullanılırken Sincanlı Erkal ise aldı başını gitti. Ankara'daki pavyon kültürüne yer verilirken Dilber'in özel pavyon dansında Sincalı Erkal ''Gemileri Yakarım'' şarkısıyla yer aldı.

sincanlı erkal
Dilber'in pavyon dansında şarkı söyleyerek adını duyuran İerkal Sonel, dizinin iki fragmanı sonrasında ceplerini doldurdu. Erkal daha önce düğünlerde 4 bin TL'ye şarkı söylerken popüler olmasıyla beraber teklif yağmurları geldi. Türkücü fiyatını şimdilerde ise 300 bin TL olarak yükseldi.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.