Sihirli Annem'in Tuğçe'si evliliği boyunca yaşadıklarını tek tek anlattı

Sihirli Annem'in Tuğçe'si evliliği boyunca yaşadıklarını tek tek anlattı

Bir zamanların favori dizisi Sihirli Annem'in Tuğçe karakterine hayat veren Damla Ersubaşı'nın açıklamaları dikkat çekti. Subaşı'nın eski eşi tarafından şiddet gördüğü ve aldatıldığını açıkladı.

Gökay Haber Kalaycıoğlu'nun sunumuyla yayımlanan Bahane programının bu haftaki konuğu Sihirli Annem dizisindeki Tuğça karakteriyle akıllara kazınan isim Damla Ersubaşı oldu. Eski eşi tarafından aldatılan ve şiddet gören Subaşı, yaşadıklarını anlatırken izleyenler ise duydukları karşısında ağızları açık kaldı.

EVLENDİĞİNDE HAMİLE OLDUĞUNU AÇIKLADI
Hamile kalmasıyla hızlıca evlendiğini belirten Damla Ersubaşı, eski eşiyle arkadaş aracılığıyla tanıştığını ilk gördüğünde çok beğendiğini anlatırken 1,5 yıl sevgili olarak devam ettiklerini açıkladı. Evlendiklerinde 3 aylık hamile olduğunu belirten Subaşı, ailesinin hamile kaldığını sonradan öğrendiğini babam bir süre benimle konuşmadı diyerek bilgileri verdi. Erken yaşta evlendiği için pişmanlıklarını belirtti.

damla subaşı
9 AYLIK HAMİLEYKEN ALDATILDIM
Güzel oyuncu açıklamalarda bulunurken eski eşim öfkesini yenemiyordu sözleriyle beraber sorunları aşamadığını belirteren kendi gece kulübünde yaptığı görüntüler yer alırken 9 hamileyken aldatıldığını belirtti. Doğuma giderken ne yapacağını kara kara düşünen Damla Subaşı, ilk kızının doğmasıyla beraber eski eşinden şiddet gördüğünü açıkladı. Çocuklarımın babası olduğu için affettiğini belirterek hiçbir zaman çocuklarına ve eşine zarar vermediğini açıkladı.

Eski eşiyle boşandıktan sonra bir ara barıştıklarına değinirken ikinci kez evlenmeyi düşündüklerini söyledi. Bizde aşk ve sevgi bitti artık sadece anne ve babayız ifadelerini kullandı. Eski eşinin velayet davası açmasıyla vermeyi kabul ederken çocukların bir gün yaşananlar için hesap sorarsa ne cevap vereceğimi bilmiyorum ifadelerini kullandı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.