Serenay Sarıkaya, prensesleri anımsatan güzelliği ile büyüledi

Serenay Sarıkaya, prensesleri anımsatan güzelliği ile büyüledi

Serenay Sarıkaya o marka için poz verdi. Elbisesine beğeni yağdı...

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, son pozlarıyla yine gözleri üzerine çekmeyi başardı. Bir marka için kamera karşısına geçen Sarıkaya, paylaştığı fotoğraflarla sosyal medyayı adeta salladı. Sadece kıyafet seçimiyle bile hayranlarını etkilemeyi başaran Sarıkaya, prenses gibi görünümüyle dikkatleri üzerine çekti.

serenay sarıkaya takı markası işbirliği

Şarkıcı Mert Demir'le olan ilişkisiyle de sıkça gündeme gelen Sarıkaya, son dönemde özel hayatı ve paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Ancak bu seferki pozları, Sarıkaya'nın eşsiz bir tarza ve büyülü bir çekiciliğe sahip olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Sosyal medyada Sarıkaya'nın fotoğraflarıyla ilgili yapılan yorumlar da dikkat çekiciydi. Hayranları, Sarıkaya'ya övgüler yağdırarak, "Abla buzdolabı giysen bile yakışıyor sana" gibi ilginç ve sevgi dolu yorumlar yaptılar. "Elbise çok cici", "Aşırı yakışmış", "Ne giyse yakışıyor" gibi ifadeler de Sarıkaya'nın tarzının ve zarafetinin takdir edildiğini gösteriyor.

serenay sarıkaya takı markası işbirliği

Serenay Sarıkaya'nın sosyal medya üzerinde yarattığı bu büyük etki, sadece bir kıyafet seçimiyle bile nasıl büyük bir dalgaya dönüşebileceğini gösteriyor. Oyuncunun takipçileri, onun her paylaşımını heyecanla beklemeye devam edecek gibi görünüyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.