Seray Sever'den kasım ayında deniz pozu: Sosyal medyayı salladı

Seray Sever'den kasım ayında deniz pozu: Sosyal medyayı salladı

Sofia ve Alya'yı kucaklayarak şu günlerde ikiz bebekleriyle anneliğin keyfini süren Seray Sever, kasım ayında denizde yüzdü.

Sunucu ve oyuncu Seray Sever, 2018'de Eray Sünbül ile evlendi. Geçen yıl ilk kez anne ve baba olma sevincini yaşadılar.

Bodrum'da yaşayan 49 yaşındaki Seray Sever, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile dikkat çekti.

Denize giren Sever, kasım ayında çekilmiş bikinili fotoğrafını "Kasımda deniz keyfi" notuyla takipçileriyle paylaştı.

seray sever

Geçen aylarda bir televizyon programına katılan Seray Sever, şu açıklamalarda bulunmuştu:

"Hastaneden 20 gün sonra taburcu oldum. Operasyonum çok zordu. Başka ellerde olsaydım çıkamayabilirdim. Kendimle ilgili sorunlar yaşadım... Operasyon 3,5 saat sürdü. Çocukları hemen aldılar, ardından benimle ilgilenmeye başladılar. 10 ünite kan aldım.

Ameliyathaneye girmeden önce bunun kadar zorlu olacağını bilmiyordum. Hastaneye gitmeden önce iki kalça kemiğimin yanlara doğru açıldığını gördüm. Sabah 05.00’te hastanedeydim.

Doktor, 'Seray hastaneye gel, sakın bir şey yeme' dedi. Ben, 'Hayır, çocukları boğa burcu yapacağım, yarın hastaneye gideceğim' dedim.

İçeride 20-25 kişi vardı. En büyük ameliyathanedeydik. Önce, 'Buradan sağ salim çıkarsam çocuklarımla bir adak adayayım' dedim. Sonra 'tamamen teslimiyetteyim, gidersem babamın yanına, kalırsam çocuklarımın yanına…' diye düşündüm.

Bana 'çocuğun olmaz' demediler ama söyledikleri arkadaşlarım var. Ben sekiz kere denedim. 40 yaşındaki insana da bunu söylüyorlar. Kimse umudunu kaybetmesin. Yeter ki doğru insanlar olsun.

İnancımı yitirebilirdim. Annem 48 yaşında doğal hamile kalmış. Ona çok inanıyordum. Ben de 48 yaşında hamile kaldım.

“BİR DAİRE PARASINDAN FAZLA HARCADIM”

Bu süreçte manevi olarak yıpranıyorsun, maddi olarak da öyle böyle değil… Bu iş ticarete dönmüş. Tüp bebek tedavisi için bir daire parasından çok daha fazlasını harcadım.

En üzüntülü anlarımda çocuklar karnımda daha çok hareketlendiler. Babamı hastaneye yatırdığım gün çocuklar ilk tekmelerini attılar.

Biz çıkmaya hazırlanıyorduk, babam entübe oldu. Hiçbir şey anlamadık. Babamı maskeli halde gördüm. El salladık. 'Babacığım, bekliyoruz' dedim Gitti.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.