Rasim Ozan Kütahyalı yeni aşkını paylaştı

Rasim Ozan Kütahyalı yeni aşkını paylaştı

Rasim Ozan Kütahyalı, gazeteci Nagehan Alçı ile olaylı bir boşanma süreci yaşadıktan sonra yeni bir aşka yelken açtı. Bu aşkı sosyal medyada paylaştığı bir fotoğraf ile duyurdu ve gündemde yer aldı.

2010 yılında evlenen Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı, 13 yıllık evliliklerini 2023 yılında anlaşmalı olarak sonlandırdılar. 

Rasim Ozan Kütahyalı, Nagehan Alçı’dan ayrıldıktan sonra yeni bir aşka yelken açtı. Geçtiğimiz yıl Nagehan Alçı ile 13 yıllık evliliğini noktalayan Kütahyalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni sevgilisiyle mutluluğunu ilan etti. Bu gelişme, eski eşinin açıklamalarının gölgesinde dikkatleri üzerine çekti. Nagehan Alçı, isim vermeden dolandırıcılık ve hırsızlık iddialarında bulunduğu bir paylaşım yapmıştı. Bu paylaşım, eski eşine bir gönderme olarak yorumlandı. Rasim Ozan Kütahyalı ise sessiz kalmayarak yeni sevgilisiyle bir fotoğrafını paylaştı ve mutluluğunu gösterdi.

NAGEHAN ALÇI

Nagihan Alçı, geçtiğimiz günlerde eski eşi için kullanmış olduğu "Adi hırsız", "Sülük", "Şeytani bir dolandırıcı" gibi ifadelerle gündeme gelmişti.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.