Oyuncu Gülçin Santırcıoğlu 15 kilo birden verdi

Oyuncu Gülçin Santırcıoğlu 15 kilo birden verdi

Star TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını, sadece ilginç hikayesiyle değil, aynı zamanda güçlü oyuncu kadrosuyla da göz kamaştırıyor. Gülçin Santırcıoğlu, dizide canlandırdığı İfakat karakteriyle büyük beğeni topluyor. Ancak son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken bir başka konu var: Santırcıoğlu'nun verdiği kilolar. Başarılı oyuncunun muazzam değişimi, izleyenleri şaşkına çevirdi. İşte o görüntüler...

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, soluksuz izlenen hikayesi ve güçlü kadrosuyla televizyon ekranlarını sallamaya devam ediyor. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam gibi usta isimlerin bir araya geldiği bu yapımda, her hafta yeni sürprizlerle dolu bölümler seyirciyle buluşuyor.

Dizide İfakat karakterine can veren usta oyuncu Gülçin Santırcıoğlu, Mert Ramazan Demir'in Ferit Korhan karakterinin fettan yengesi olarak ekranlarda yer alıyor. Ancak, dikkatleri üzerine çeken bir başka konu da oyuncunun kısa bir süre içinde yaşadığı muazzam fiziksel değişim.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın ortaya attığı habere göre, Santırcıoğlu'nun dizi sezonları arasında tam 15 kilo verdiği iddia ediliyor. Oyuncunun bu kararlı dönüşümü, sadece izleyicileri değil, dizi setindeki ekibi de etkilemiş durumda. İfakat'ın kostümleri, Santırcıoğlu'nun yeni formuna uygun olarak özel olarak tasarlanıp küçültüldü.dsa

Sosyal medyada ise Gülçin Santırcıoğlu'nun bu şaşırtıcı değişimine dair birçok yorum yapıldı. İzleyiciler, "Sana ne olmuş böyle İfakat?", "Çok mu zayıfladın?", "Güzelliğine ne demeli?", "Eski kilonuza geri mi dönseniz?" gibi çeşitli yorumlarla ünlü oyuncunun yeni görünümüne hayranlıklarını dile getiriyor. Yalı Çapkını hayranları, Santırcıoğlu'nun bu etkileyici değişimiyle dizinin daha da büyüyeceğine inanıyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.