Murat Yıldırım ve Tuba Büyüküstün 17 yıl sonra Cannes'ta buluştu

Murat Yıldırım ve Tuba Büyüküstün 17 yıl sonra Cannes'ta buluştu

Murat Yıldırım ve tuba Büyüküstün Cannes’da bulutu. 2007 yılında ASİ dizinde başrol oynayan ünlü oyuncuların Cannes’ta buluşması dizinin sevenleri tarafından sevinçle karşılandı. İşte detaylar..

 

Ünlü oyuncular Murat Yıldırım ve Tuba Büyüküstün 2007 yılında ekrana gelen ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından sevilerek izlenen Asi dizisinin başrollerini paylaşmışlardı. Aradan geçen 17 yılın ardından ikili Cannes'da tekrar bir araya geldi. Bu özel buluşma sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Murat Yıldırım ve Tuba Büyüküstün'ün birlikte çektikleri fotoğraf hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Asi Dizisinin Başrol Oyuncuları Birarada

Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım 17 yıl önce ekranlara damga vuran Asi dizisinin başrollerinde yer almıştı. Şimdi ise ünlü Amerikan dergisi Vanity Fair'in Cannes Film Festivali'nde düzenlediği özel davete katılarak bir kez daha bir araya geldiler.

Murat Yıldırım ve Tuba Büyüküstün 17 yıl sonra Cannes'ta buluştu

Dünya starlarının buluştuğu bu gece ikilinin birlikte çektikleri fotoğraflarla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Asi dizisindeki unutulmaz anları hatırlatan bu buluşma hayranlarının uzun zamandır beklediği bir an olarak değerlendirildi.

Murat Yıldırım ve Tuba Büyüküstün'ün gece boyunca sergiledikleri şıklık ve zarafet de dikkat çekti. İzleyiciler tarafından takdirle karşılandı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflara gelen yorumlar arasında muhteşem ikili, dizideki halleri gibi harikasınız, "yeniden bir arada olmanız ne güzel" gibi ifadeler yer aldı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.