Merve Boluğur eski formuna döndü: Mini elbisesiyle nabız yükseltti!

Merve Boluğur eski formuna döndü: Mini elbisesiyle nabız yükseltti!

Uzun zamandır oyunculuk kariyerinden daha çok sosyal medya platformlarına yönelen Merve Boluğur, ekranlarda görünmese de sürekli gündemde. Ünlü oyuncu şu sıralar kırmızı kısa elbisesiyle dikkat çekiyor.

Oyunculuğu bırakan ve sosyal ağlarda yaptığı yayınlar ve açıklamalarla tanınan Merve Boluğur, salaş tarzıyla sürekli olarak eleştiriliyordu.

Acemi Cadı dizisindeki Ayşegül karakteriyle tanınan Merve Boluğur, aynı zamanda Küçük Sırlar ve Muhteşem Yüzyıl adlı dizilerdeki oyunculuğuyla da büyük beğeni topluyor.

Merve Boluğur eski formuna döndü

En beğenilen oyuncuların arasında yer alan Merve Boluğur, Murat Dalkılıç ile 2015 yılında dünyaevine girmiş, 2 yıl sonra Dalkılıç'tan boşanmıştı. Bu dönemde ruhsal bunalıma giren ve işten soğuyan Boluğur, daha sonrasında hayatına DJ Mert Aydın'ı almıştı. Mert Aydın ile büyük aşk yaşayan güzel oyuncu bu evliliğini de boşanmayla sonuçlandırmıştı.

Merve Boluğur eski formuna döndü

Oyuncu, kırmızı kısa elbise ve siyah çizmeleriyle kamera karşısına geçti. Merve Boluğur, bu pozlarıyla sosyal medyada gündem oldu ve çok sayıda yorum aldı.

Merve Boluğur eski formuna döndü

Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde Dubai'den 100 milyon TL gibi bir rakam tutarında teklif aldığını söyleyerek herkesi şok etti.

Merve Boluğur eski formuna döndü

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.