Melis Buse Betkayan Cumhurbaşkanına seslendi: Habersiz aldılar

Melis Buse Betkayan Cumhurbaşkanına seslendi: Habersiz aldılar

Kısmetse Olur yarışmasıyla tanınan Melise Buse Betkayan'ın ayrıldığı Reşit Bozdağ tarafından ortaya atılan iddialarla beraber Cumhurbaşkanına seslendiği gündeme geldi.

Melis Buse Betkayan ve Reşit Bozdağ'nın ilişkisinin bitmesiyle beraber Cumhurbaşkanından yardım istedikleri görüntüler gündeme geldi. Kısmetse Olur'un sansasyonel yarışmacısı Melis Buse Betkayan, evli ve üç çocuk babası Reşit Bozdağ ile şiddet yüzünden defalarca ayrılıklarıyla isimleri anılırken son olayları ağızları açık bıraktı.

Betkayan ve Bozdağ cinsel hayatlarına kadar çok çirkin iddialar öne sürülürken son olarak barışan ve evleneceklerini açıklayarak şarkı çıkarmalarından sonra ayrılık kararı verildi. Aldatma iddiaları ortaya atılırken Melis'in hamile olduğu ve çocuğunu aldırdığı belirtildi.

melis buse betkayan

"Bana sormadan kıydılar" ifadelerini kullanarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istedi. Gelen açıklamalar üzerine Mehmet Ali Erbil'in yeni barıştığı sevgilisi Gülseren Ceylan'ın adını geçirmesiyle beraber paylaşımlar yapıldı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.