MasterChef Azize'nin inanılmaz değişimi: Resmen yüz nakli yaptırmış!

MasterChef Azize'nin inanılmaz değişimi: Resmen yüz nakli yaptırmış!

MasterChef All-Star yarışmacılarından Azize Polat, dönüşümüyle büyüledi. Önceki bölümlerde geçirdiği estetik işlemleri anlatan MasterChef Azize'nin kilolu hali ortaya çıktı. Azize'nin şişman olduğu fotoğrafları görenler onu tanıyamadı.

TV8'in izlenme rekorları kıran yarışması MasterChef All Star heyecanı devam ediyor. Yarışmanın en çok dikkat çeken isimlerinden birisi olan Azize Polat, son dönemde estetiğiyle dikkat çekiyor.

MasterChef Azize

Geçtiğimiz yayınlanan bir bölümde MasterChef Azize'nin daha önce kilolu olduğu ortaya çıktı. Bunu görenler ise oldukça fazla şaşırdılar. Kilo verip estetik operasyon geçiren Azize Polat'ın dönüşümü gören herkesi şaşırttı.

MasterChef Azize

Azize Polat, MasterChef'in önceki bölümlerinin estetiği hakkında şöyle konuştu:

Dudaklarımda çok hafif bir asimetri sorunu vardı o yüzden düzelttirdim. O kadar kilo verdim ki yüzümde kırışıklıklar oluştu. Alnıma botoks yaptırdım."

MasterChef Azize

Adana'dan yarışmaya katılan Azize Polat, Masterchef 2021'e yedek yarışmacılar arasından girmiş ve yarışmanın ortalarında elenerek veda etmek zorunda kalmıştı. Polat, kendisine geri dönüş fırsatı tanınarak yeniden yarışma kadrosuna katılmayı başardı.

MasterChef Azize

Şu sıralar MasterChef All-Stars'ta başarıyla yemek pişiren Azize, Instagram hesabında "azizeepolatt" kullanıcı adını aktif olarak paylaşıyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.