Mabel Matiz'den seçim sonuçlarına kalça danslı tepki

Mabel Matiz'den seçim sonuçlarına kalça danslı tepki

31 Mart'ta tüm Türkiye oy kullanmaya gitti. Ünlüler seçim sonrası paylaşımlarda bulundu. Dikkate değer bir paylaşım ise Mabel Matiz'den geldi. Ünlü şarkıcı bir konseri sırasında çekilen dansını' Jötem Türkiyem' notunu yazarak paylaştı. Mabel Matiz'in kalça dansı kısa sürede trend konu olmayı başardı.

31 Mart'ta milyonlarca kişi yerel seçimlerde oy kullanmaya gitti. 2019 seçimleriyle karşılaştırıldığında CHP 36 belediyede rakiplerine karşı ciddi bir üstünlük sağlarken, AK Parti 23 belediyede avantajlı durumdaydı.

Türkiye genelinde 11 ili CHP'ye veren AK Parti, İstanbul'da toplam 9 ilçeyi rakibi CHP'ye kaptırdı. Seçim sonuçlarının ardından ünlülerin paylaşımları peş peşe geldi.

Mabel Matiz'den seçim sonuçlarına kalça danslı tepki

Paylaşım yapan ünlü isimlerden biri de Mabel Matiz olurken, son dönemde "Lan" şarkısıyla gönülleri fetheden Matiz, Instagram hesabı üzerinen daha önceden verdiği bir konserdeki dansını "Jötem Türkiyem" notunu yazarak yayınladı. Şarkıcının kalça dansı ise kısa süre içinde gündem oldu.

Mabel Matiz'den seçim sonuçlarına kalça danslı tepki

Sosyal medyada paylaşımın altında 'Türkiye haritasını temsil ediyor', 'Kırmızı yakışıyor' ve 'Dün gördüğüm gibi kırmızının her tonu güzel.' yorumları yer aldı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.