Kurtlar Vadisi oyuncusu ekranları bırakıp maneviyata döndü

Kurtlar Vadisi oyuncusu ekranları bırakıp maneviyata döndü

2003-2004 ve 2005 sezonlarında o dönemin fenomen dizisi 'Kurtlar Vadisi'nden oynayan ve Selvi Çakır karakterine hayat veren Fatma Büşra Ayaydın, yıllar geçtikçe bambaşka bir insana dönüştü. 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde de rol alan oyuncunun maneviyata yönelmesiyle büründüğü son hali herkesin dikkatini çekti.

Türk televizyon tarihinin fenomen dizilerinden biri olan Kültür Vadisi, 2005 yılında final yapmasına rağmen oyuncuları hâlâ gündemde.

Dizide Süleyman Çakır'ın kızı ve aynı zamanda Laz Ziya'nın torunu Selvi Çakır karakterine hayat veren Fatma Büşra Ayaydın, son günlerde adından söz ettiren bir isim oldu.

Fatma Büşra Ayaydın

OYUNCULUĞU BIRAKTI!

Fatma Büşra Ayaydın'ın yıllar içinde büyüdüğü ve bambaşka bir hayat sürdüğü görüldü. Ayaydın'ın aldığı son karar oyunculuğu bırakmasına da neden oldu. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Veliaht Mustafa'nın cariyesini de oynayan güzel oyuncunun, tesettür giyim alanında bir marka kurduğu öğrenildi.

Fatma Büşra Ayaydın

Fatma Büşra Ayaydın, tesettüre girmeden önce de dizilerde oyunculuk yaptığı sırada namaz kılmaya başladığını söylemişti. Güzel oyuncu, bu açıklaması sonrası "Oyuncusun ama namaz ne alaka? Nasıl namaz nasıl kılabiliyorsun? Neden bir tarafı seçmiyorsun?” şeklinde yorumlarla karşı karşıya kalmıştı.

Fatma Büşra Ayaydın

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.