Komedyen Doğu Demirkol'dan Filistin kararı

Komedyen Doğu Demirkol'dan Filistin kararı

Komedyen Doğu Demirkol, geçtiğimiz gün bir gönderisini sosyal medya hesaplarından #freepalestine etiketiyle paylaştı. Demirkol, bu yaz ev sahipliği yapacağı tüm açık hava gösterilerinden elde edilen geliri Filistin'e bağışlayacağını söyledi.

Ünlü komedyen Doğu Demirkol, bir süredir İsrail'in saldırıları karşısında zor durumda kalan Gazze'yi unutmadı. Demirkol, sosyal medya hesaplarından yaptığı bir paylaşımda yaz boyunca açık havada gösterilerinden elde edilecek olan tüm geliri Filistin'e bağışlayacağını Instagram hesabından duyurdu.

İsrail'in Refah katliamı sonrasında #freepalestine hashtag'iyle yaptığı paylaşımda Demirkol, "Bu yaz açık havada yapılacak tüm maçların geliri Filistin'e gönderilecek" dedi. Komedyenin bu davranışıyla sosyal medyada beğeni topladı.

Komedyen Doğu Demirkol'dan Filistin kararı

İsrail'den Refah'a saldırı!

İsrail, 26 Mayıs'ta Gazze Şeridi'nin Refah kentinde yerinden edilmiş Filistinlilerin çadırlarına saldırı düzenledi. İsrail bombardımanı nedeniyle kamptaki birçok çadır çöktü ve alevler içinde kaldı. Saldırıda aralarında bebek ile çocukların da bulunduğu en az 40 Filistinli vatandaş hayatını kaybetti, onlarcası da yaralandı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.