Kızılcık Şerbeti'nde bomba sahne! Fatih'in sonunu Kıvılcım yazıyor: Sosyal medya kaynadı

Kızılcık Şerbeti'nde bomba sahne! Fatih'in sonunu Kıvılcım yazıyor: Sosyal medya kaynadı

Kızılcık Şerbeti dizisinden bir sahne sosyal ağlarda heyecan yaratıyor. Sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük beğeni toplayan bu sahnenin repliği çok fazla konuşuldu. İşte Kızılcık Şerbeti'nde can alıcı o sahne..

Show TV ekranlarının izlenme rekorları kıran dizilerinden biri olan Kızılcık Şerbeti dizisi geçtiğimiz sezon izleyiciyle buluşmaya başladı ve daha ilk bölümünden itibaren gördüğü ilgi sayesinde reytinglerini hızla yükseltti. İkinci sezonuna çok daha güçlü bir giriş yapan Kızılcık Şerbeti, geçtiğimiz Cuma günü kendisini reytinglerin en zirvesine oturttu.

Bu cuma ekranlarda gösterilen Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümünden bir sahne resmen diziyle ilgili izleyicilerin gündemine girdi. İki ailenin farklı hayatlarını belgeleyen ve bu hayatların ayrıntılarını ele alan Kızılcık Şerbeti, muhafazakar ve laik bir mirası ele alarak geniş bir izleyici kitlesinin ilgisini çekti.

Kızılcık Şerbeti'nde bomba sahne

Birbirinden başarılı oyuncuları kadrosunda barındıran Kızılcık Şerbeti dizisinin geçtiğimiz Cuma günü yayınlanan son bölümündeki bir sahne, oyunculuk kalitesini bir kez daha hatırlattı. Tüm sosyal ağların konuştuğu bu sahnede Kıvılcım'ın özellikle bir sözü herkesin dilinde.

KIVILCIM VE DOĞA SAHNESİ

Doğa ve Fatih'in kızı Cemre için sürdürdüğü velayet mücadelesi Kızılcık Şerbeti dizisinde son bölüme damgasını vurdu. Özellikle Doğa'nın doktorun muayenehanesinin önünde ağlayarak annesi Kıvılcım'a "Yapamam, bittim" diye bağırdığı anlar oldukça gerçekçi değerlendirildi. Kıvılcım'ın cevabı da Kızılcık Şerbeti dizisi izleyicilerinin gündemine yerleşti.

Kızılcık Şerbeti'nde bomba sahne

Kıvılcım, kızı Doğa'ya şunları söyledi: "Bitemezsin. Kendine gelmek zorundasın. Bizim için, kendin için, baban için. Bitemezsin. Yumruk mu yedin? Silkeleneceksin. Yaralandın mı? Doğrulacaksın” şeklindeki ifadelerin yer aldığı an sosyal ağlarda viral olan görüntülerden biri oldu.

EVRİM ALASYA'NIN MUHTEŞEM PERFORMANSI

Kızılcık Şerbeti'nde bomba sahne

Kıvılcım'ın Doğa'ya söylediği cümleler dün sosyal medyada çok konuşulan cümleler arasında yer aldı. Evrim Alasya'nın Kıvılcım dizisindeki performansı Kızılcık Şerbeti dizisi izleyicileri tarafından büyük beğeni topladı. Birçok sosyal medya kullanıcısı bu sahneye ve Evrim Alasya'ya olumlu yorumlar yaptılar.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.