Kibariye'den yürek yakan istismar itirafı

Kibariye'den yürek yakan istismar itirafı

Gökay Kalaycıoğlu'yla 360 Derece'nin bu haftaki konuğu eşsiz sesiyle gönülleri fetheden Kibariye oldu. Kibariye, 13 yaşındayken cacığının içine uyku hapı atıldığını ve daha sonra da cinsel istismara uğrayınca bir kadının kendisini kurtardığını itiraf etti.

Ünlü şarkıcı Kibariye, 'Gökay Kalaycıoğlu'yla 360 Derece' adlı programına konuk olarak katıldı. Samimi bir sohbet ortamında hakkında bilinmeyenleri anlatan Kibariye, gündeme oturacak itiraflarda da bulundu.

Şarkıları ve bu şarkılara kattığı yorumlarla sahnede bir dev haline gelen Kibariye, Gökay Kalaycıoğlu'yla birlikte 360 ​​Derece programında hayatına dair etkileyici açıklamalar yaptı.

"CACIĞIMIN İÇİNE UYKU İLACI ATMIŞ"

Çocukluğunda sahneye perukla ve ağır makyajla çıkan Kibariye, Kalaycıoğlu'nun kendisine sorduğu "Kötü bir muameleye maruz kaldınız mı?" sorusuna yanıt olarak "Kaldım. Yıllar önce Muğla'da bir çocuk beni sevdi ve bana saldırmaya çalıştı. Gömleğimin düğmelerini yırttı, çok korktum." dedi.

Balında geçenleri tüm samimiyetiyle anlatan Kibariye, konuşmasına şöyle devam etti:

Kibariye'den yürek yakan istismar itirafı

"O zamanlar 13 yaşındaydım ve çok güzel bir işyerinde çalışıyordum. Birgün cacığımın içine uyku ilacı koymuşlar. Düğmelerimi falan yırtmışlar. Zeyno abla vardı o zaman, o beni kurtardı. Aileme yazdım ve beni almaya geldiler. Bu çocuk, kardeşi ve teyzesi tarafından dövülerek öldürüldü. Beni seviyor ama bu yaşta aşk nedir ki? Aileme bakmak için işe gidiyorum. Orada şiddetli bir dayağın etkisinden kurtuluyordum. Neredeyse kötü şeyler oluyordu."

“Babam beni kemerle ve tekmeyle dövdü”

Babasından hiçbir zaman sevgi görmediğini, hep şiddet gördüğünü, onu hiçbir zaman affedemeyeceğini anlatan Kibariye, şöyle konuştu:

“Anneme sarılıp onu göğsümde saklayabilirdim. Onu çok seviyorum. Erkek ve kız kardeşlerimi de. Ölü bir adamın arkasından anlatılamaz bir suç işledim ama babamdan çok dayak yedim. Sırtıma vurmak için kemer kullandı. Babamı ve annemi çok seviyorum. Şiddetinden dolayı aramızda belli bir soğukluk oluştu. Hayatımda hiçbir zaman çocuğuma vurmadım, azarlamadım. Çünkü çok acı çektim” 

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.