Jess Molho eşi hakkındaki yoruma ateş püskürdü

Jess Molho eşi hakkındaki yoruma ateş püskürdü

Jess Molho, TV8'de Demet Akalın ile birlikte sunduğu "Gel Konuşalım" programında sosyal medyadan gelen yorumlara verdiği verdiği cevapla gündem oldu.

TV8'in beğenilen programlarından "Gel Konuşalım"ın ev sahibi Jess Molho, Demet Akalın'la birlikte sundukları programda kendisi, eşi ve kızıyla ilgili sosyal medyadan yapılan eleştirilere karşı güçlü bir tepki gösterdi.

Molho, program boyunca özgürlük kavramını sık sık vurgularken, sosyal medyadan gelen "Sen karını kızını da böyle dolaştırsana" tarzındaki eleştirilere karşı rahatsızlığını ifade etti.

Jess Molho

"Artık üstüme gelinmeye başlandı. Şimdi ben şöyle anlatayım, ben sizin tanıdığınız erkeklerden değilim. Yani benim karım veya kızım bana danışarak kıyafet seçmiyorlar. Eğer onlarla ilgili bir sıkıntım olursa zaten ben onlara nazikçe anlatırım. Yine onlar isterse yapar, isterse yapmaz. Onlar benim mülküm değil" diyen Molho, kadınlara hitap ederek "Yani siz bir erkeğin malzemesi değilsiniz" dedi.

Kendi evindeki ilişkisini anlatan Molho, "Onlar benim malzeme değil. Yani bunu özellikle belirtmek isterim. Çünkü her zaman yanlış kapıdan girişiyorsunuz. Ve bu genellikle bayanlar tarafından yapılıyor, bu duruma çok üzülüyorum. Yani siz bir erkeğin eşyası değilsiniz. Ben karımı her sabah onaylayarak evden göndermiyorum. Bana 'bu kıyafetleri onaylıyor musun? Ona göre giyeceğim' demiyor. Bizim evde böyle bir durum yok. Eğer sizin evinizde böyle bir durum varsa, lütfen bu düşünce tarzını düzeltmek için çaba sarf edin" şeklinde konuştu. Jess Molho'nun sosyal medyada olay yaratan bu çıkışı, programı daha da renklendirdi.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.