Hazar Ergüçlü'nün yeni dansı sosyal medyayı salladı

Hazar Ergüçlü'nün yeni dansı sosyal medyayı salladı

Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp hem de başrolünde yer aldığı İnci Taneleri için geri sayım başladı. İnci Taneleri'nin yayınlanan son tanıtımında Dilber, bu kez ikinci bir dansçı ile kamera karşısına geçti. Hazar Ergüçlü'ye eşlik eden dansçının kim olduğu ise merak uyandırdı. 

Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün başrollerini üstlendiği İnci Taneleri dizisinin beklenen yayın tarihi yaklaşıyor. Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği dizi, seyircilere dans sahneleri, çarpıcı diyaloglar ve duygusal anlar sunacak. 25 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan dizi, yeni tanıtımıyla büyük ilgi çekti.

İnci Taneleri'nin son tanıtımında Dilber karakteri, bu sefer kamera karşısına ikinci bir dansçı ile geçti. Bu sürpriz dansçının kimliği ise merak konusu oldu. Ayrıca, dizinin birinci bölümünden yeni tanıtımında, Azem Yücedağ ve çocuklarının hayatına dair soru işaretleri izleyicilerde merak uyandırdı.

Hazar Ergüçlü

Diziye sürpriz bir transfer de yaşandı. Genç oyuncu Ülkü Hilal Çiftçi, Dönence dizisindeki performansıyla dikkat çekmiş ve İnci Taneleri kadrosuna katılarak Piraye'nin kızı Ayça karakterine hayat verecek. Tanıtımda Azem ve Dilber arasında geçen duygusal anlar, izleyicileri heyecanlandırdı.

inci taneleri

İnci Taneleri'nin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez bulunurken, dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün yanı sıra Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi başarılı isimler yer alıyor. Seyirciler, İnci Taneleri'nin dansın ve dramatik öğelerin bir araya geldiği etkileyici dünyasına 25 Ocak'ta Kanal D ekranlarından tanıklık edecek.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.