Hazal Kaya'dan şaşırtan üçüncü çocuk açıklaması

Hazal Kaya'dan şaşırtan üçüncü çocuk açıklaması

Ünlü isim Hazal Kaya, katıldığı programda samimi açıklamalarda bulunurken 3. çocuğu için evlatlık alabileceği yönünde bilgiler verdi.

Empati programına konuk olan başarılı isim Hazal Kaya, sektörde zorluklar olduğunu ve iki çocuk büyütmek için çabaladığının altını çizerek üçüncü çocuk düşündüğünü ama doğurmak yerine evlat edinebileceğini söyledi.

İş ve aile arasında düzen kurmanın zor olduğunu söyleyen Hazal Kaya, panik ataklar yaşadığını belirterek özellikle depremler ve evde yaşanan yangın olaylarından ötürü zorlu süreçte olduğunu paylaştı. Çok zorlanıyorum ifadelerini kullanarak Ali çok ilgileniyor özellikle Fiko ile çünkü Süreyya çok küçük olurken terapistiyle konuştuğunu belirterek Şubat depreminde doğum yapmasından ötürü çok ciddi panik ataklar yaşadığını söyledi.

hazal kaya evlatlık

''BENİM SEVGİM ÇOK''

Bir daha çocuk yapmayı düşünmediğini söyleyen Kaya, bunun yerine evlat edinmeyi düşündüğünü belirtti. Annelik kavramı yalnızca biyolojik doğumla sınırlanmaması gerektiğinin altını çizerken benim sevgim çok ifadelerini kullanarak evlatlık alabileceğini açıkladı. 

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.