Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'in gerçek mesleği günyüzüne çıktı

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'in gerçek mesleği günyüzüne çıktı

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in ablasının asıl mesleğine bakın... Herkes şokta...

GAMZE ERÇELGAMZE ERÇEL' İN ASIL MESLEĞİ NE?

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in ablasının mesleği son dönemlerde en çok merak edilen konular arasına girdi. Hande Erçel’in fenomeni ablası Gamze Erçel’in asıl mesleği ile şaşırttı. İşte detaylar...

 

Güzel oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel fenomenlik yapmadan önce mesleği bir çok kişinin dikkatini çekti. Sosyal medya fenomenliğinden önce kardeşi gibi oyunculuk yapan ve dizilerde rol alan Gamze erçel hangi dizilerde oynadı… İşte o diziler…..

Hande Erçel, Çılgın Dershane Üniversitede adlı film ile oyunculuğa adım atmıştı. Bir gençlik filmi olan çılgın Dersane Üniversitede ile sempatik hareketleri ile dikkat çeken Hande Erçel daha sonra dizilerin aranan yüzü haline geldi. Meğer Hande Erçel in ablası da bu yollardan geçmiş….

FENOMEN OLDU

Güneşin Kızları dizisinde başrol oynayan daha sonra da önü açılan Hande Erçel ablası ile aynı meslekten çıktı. Oyunculukta pek uzun soluklu kalamayan Gamze Erçel sosyal medya fenomenliğinde oldukça başarılı. 2019 yılında evlenen ve bir kız çocuk sahibi olan fenomen Gamze Erçel şimdilerde fenomenlikte kasıp kavuruyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.