Hadise'den itiraf üstüne itiraf: Özel hayatını ilk kez bu kadar açtı

Hadise'den itiraf üstüne itiraf: Özel hayatını ilk kez bu kadar açtı

Hadise, bir YouTube programına konuk oldu. Yaptığı samimi açıklamalar herkesin ilgisini çekti. İşte detaylar...

Türkiye'nin sevilen pop yıldızlarından Hadise, "PurpleHej" adlı YouTube kanalının konuğu olarak verdiği röportajda gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Hem müzik kariyeri hem de karmaşık aşk hayatıyla dikkat çeken Hadise, ilk defa bu kadar samimi bir dille halka seslendi.

Röportajda, Hadise'nin stresle başa çıkma yöntemleri ve ilişki hallerine dair çarpıcı açıklamalara yer verildi. Şarkıcı, "Uzaktan Hadise'ye baksan ona nasıl bir tavsiye verirsin?" sorusuna verdiği cevapta, "Bir rahatlar mısın?" dedi ve her şeyi çok düşündüğünü, bazı konularda panik yaptığını itiraf etti. Ancak stresle başa çıkarken kötü alışkanlıklara yönelmediğini vurgulayarak bu konuda gurur duyduğunu belirtti.

hadise youtube ropörtaj

Hadise, aynı zamanda hayatındaki önemli erkeğe dünyadaki tek erkek gibi hissettirebildiğini ifade etti. Sadık bir kadın olduğunu vurgulayan şarkıcı, ilişkilerinde olduğu sürece tüm ilgisini o kişiye verdiğini ve işine olan aşkıyla ilişkisine değer verdiği dengeyi kurabildiğini söyledi.

Ancak Hadise'nin sevmediği üç huyunu da paylaştığı röportajda, bavul yapma konusundaki son dakika alışkanlığını, panik yapma eğilimini ve ödemeleri geciktirme huyunu değiştirdiğini belirtti.

hadise youtube ropörtaj purplehej

Röportajın en çarpıcı anlarından biri ise Hadise'nin eski ilişkileri üzerine yaptığı açıklamalardı. "Hadise'yi taşıyamıyorlar" diyerek, kendisi gibi bir ismin taşınabileceğini düşünenlerin zamanla geri çekildiğini ifade etti. Şöhretin, yaşam tarzının ve isminin birçok kişi için ağır gelebileceğini dile getirdi ve bu durumu açıkça ifade edemeyen erkeklerin, zamanla uzaklaştığını belirtti.

Hadise'nin bu röportajı, sevenleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılanırken, şarkıcının açıklamaları sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.