Hadise'den eski aşklarına olay gönderme

Hadise'den eski aşklarına olay gönderme

Özel hayatıyla magazin gündeminde yer alan Hadise'den herkesi şaşırtan paylaşım geldi. Hadise'nin yeni paylaşımları kafaları karıştırırken eski aşklarına göndermede bulundu.

2022 senesinde Mehmet Dinçerler ile dünya evine giren Hadise'de kısa süre ayrılık açıklamaları geldi. Ünlü çiftin 5 aylık evliliği Beykoz Adliyesi'nde sonlandırıldı. Dinçerler'in Hadise'nin özgürlüğünü kısıtlayıcı davranışlarda bulunulduğu belirtilerek boşanma nedeni gösterildi.

hadise gönderme

Hadise'nin fotoğraf paylaşımının altına "Ben stalk yapmam haberin gelir " notunu düşmesi ise kafaları karıştırdı. Geçtiğimiz hafta Bursa'da sahnede yer alan başarılı isim gözyaşlarına hakim olamadı. Magazin gündemine damga vuran bu olay sonrasında iddialar peş peşe büyürken Hadise ise kimseyi ti'ye almadı.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Hadise, hayatta her şeyi annesi için yaptığını, önceliğinin annesi olduğunu belirtti. Anneciğim seni çok seviyorum, iyi ki varsın notunu eklemeyi unutmadı. Bunun üzerine platformlarda konu haline gelen olaya 'Hayatın Sillesini Yediği Gözyaşlarından Belli Olan Hadise Annesinden Bahsederken Kendine Engel Olamadı' başlığı verilmesiyle ünlü şarkıcı "Hayatın sillesini yemişimdir... Arkadaşlar attığınız başlıklarla çok eğleniyorum" ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.