Giray Altınok'tan şaşırtan Güldür Güldür açıklaması!

Giray Altınok'tan şaşırtan Güldür Güldür açıklaması!

Giray Altınok, popüler şov programı Güldür Güldür'ü bırakıp Blu TV'nin yeni dizisi Prens'e katılmasının ardından bu değişiklik hakkında ilk defa açıklamalarda bulundu. Yetenekli performansıyla dikkat çeken Altınok, "Güldür Güldür'e geri dönmeyeceğim" ifadesini kullandı.

Blu TV'nin Prens dizisindeki rolüyle izleyicilerin beğenisini kazanan Giray Altınok, Güldür Güldür'den ayrılmasıyla ilgili yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Beklenmedik ayrılık kararı hakkında konuşan Altınok, yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çekti.

Giray Altınok

Birsen Altuntaş'ın YouTube programına katılan Giray Altınok, "Güldür Güldür’e muhtemelen dönüş olmaz. Çok müthiş bir keyifti Güldür Güldür‘de olmak… Arkadaş grubum, en yakın arkadaşlarım hâlâ orada… Zaten çekimlere falan da gidiyorum arada vaktim olduğunda… Kulis sohbetlerini çok özlüyorum çünkü," şeklinde konuştu.

Yoğun zamanını Güldür Güldür'e ayırdığı için kişisel projelerine yeterince zaman ayıramadığını belirten Altınok, "Güldür Güldür ekibi benim ailem gibi ama vakit kendi yaptığım işleri üretme, yeşillendirme vakti," dedi.

Giray Altınok'un başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Prens dizisinin oyuncu kadrosu genişliyor. Projeye, Çağlar Ertuğrul, Ebru Şahin, Deniz Uğur, Engin Benli ve Zeynep Tuğçe Bayat gibi yetenekli isimlerin katılımıyla kadro daha da güçlendi.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.