Genç kızlara kötü haber! Masterchef Alican'ın sevgilisiyle pozları sosyal medyayı salladı

Genç kızlara kötü haber! Masterchef Alican'ın sevgilisiyle pozları sosyal medyayı salladı

TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışması Masterchef Türkiye All Star tüm heyecanıyla devam ederken genç kızların gözde ismi Alican Sabunsoy'un sevgilisiyle pozları sosyal medyayı salladı. İşte ortalığı karıştıran o pozlar...

Fenomen yarışmacı haline gelen Alican Sabunsoy, heyecan verici yarışmanın içerisinde yer alırken özel hayatıyla ise sık sık gündeme geliyor. Yarışmadan sonra popüler olan Sabunsoy'un kız arkadaşının olduğu bilgisi gelirken ortaya o görüntüler çıktı.

Yalnızca yarışmada değil özel hayatıyla ismi anılan Alican Sabunsoy, kısa süre önce yarışa dahil oldu. 2019 Masterchef Türkiye'yi ikinci olarak bitiren başarılı ismin sevgilisini gören gözlerine inanamadı. Herkesin gündeminde yer alan Alican Sabunsoy'un sevgilisi haberimizde.

Alican Sabunsoy sevgilsii

ALİCAN SABUNSOY'UN KIZ ARKADAŞI

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunan Alican Sabunsoy kız arkadaşıyla olan o pozlarını takipçilerin beğenisine sundu. Zeynep İpek'e gönülü kaptıran fenomen yarışmacıya instagram üzerinden yorum yağmuru geldi. 'Çok güzelsiniz', 'Ne kadar yakışıyorsunuz' yorumları dikkatleri çekti. 

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.